Интересува ме има ли начин....?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
ndimitrov73

Интересува ме има ли начин....?

Мнение от ndimitrov73 »

На едно място във форума прочетох, че можеш да кандидатстваш за провинция Quebec. Когато те вземеш съртификата и всичките салтанати. Не кацаш и се устройваш в Quebec. А например във Ванкувър. Е може ли това да се случи? И какви са последствията?
С две думи. Може ли след като си удобрен за Монреал да кацнеш и устройш във Ванкувър?
Joy

Мнение от Joy »

Може,бе,хора! Защо не четете форума? Този въпрос е задаван 2000 пъти най-малко! Или да вземе да се изнесе въпроса с главни букви на портала...
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Re: Интересува ме има ли начин....?

Мнение от St.Anger »

ndimitrov73 написа:На едно място във форума прочетох, че можеш да кандидатстваш за провинция Quebec. Когато те вземеш съртификата и всичките салтанати. Не кацаш и се устройваш в Quebec. А например във Ванкувър. Е може ли това да се случи? И какви са последствията?
С две думи. Може ли след като си удобрен за Монреал да кацнеш и устройш във Ванкувър?
Ne, ne moje. Ako ne katsne6 na Dorval stava STRA6NO!!! Ako si katsnal naprimer vav Van te ekstradirat v California, a ako si katsnal v To te "izhvarliat kato mrasno kote" v Florida! Taka 4e vnimavai! :lol:
I az predi da tragna nasam go zadadoh toia vapros :wink: , katsai kadeto iska6!
To Live Is To Die
Заключено