Привет!
Радвам се, че има такива свежари, ориентирани към Квебек, т.е. няма да съм сама
Имам въпрос, за който вече намерих малко информация тук, но ако някой знае нещо ново, ще се радвам да го сподели с мен, тъй като съм доста притеснена.
Минах интервюто успешно сама. Получих медицински, но не съм минала прегледите. С партньора ми бихме желали да сключим брак и да заминем заедно. Какви са шансовете ни?
Да изчакаме ли да мина сама медицинските прегледи и тогава да сключим брак? Или и по - добре да сключим брак, да уведомим посолствата и да чакаме отговор? Дали ще насрочат ново интервю за приятеля ми или направо изпращат сертификата?
Ако някой е минал вече, моля да помогне.
Брак преди медицинските
Re: Брак преди медицинските
Независимо кога ще се ожените, съпругът ти също ще минава медицински преглед. Според мене, колкото по-рано се ожените и уведомите посолството, толкова по-добре. Приятелят/супругът ти няма да го викат на интервю - ти вече си одобрена като главен кандидат, той ще е просто придружаващ те член на семейството.Даниела написа: ... Да изчакаме ли да мина сама медицинските прегледи и тогава да сключим брак? Или и по - добре да сключим брак, да уведомим посолствата и да чакаме отговор? Дали ще насрочат ново интервю за приятеля ми или направо изпращат сертификата?
Ако някой е минал вече, моля да помогне.
- Don Tomat
- Обратна връзка:
Даниела здравей!
Аз се ожених един месец след като мина моето интервю, след което изпратих втория комплект с документи на жена ми във Виена, 15 дни след това по пощата дойде неиния сертификат, сега заедно ще пускаме документите за Букурещ.
Аз се ожених един месец след като мина моето интервю, след което изпратих втория комплект с документи на жена ми във Виена, 15 дни след това по пощата дойде неиния сертификат, сега заедно ще пускаме документите за Букурещ.
------------------------------------------------------
Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!
Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му!