Курсове по френски
- yaiuat
- Обратна връзка:
Курсове по френски
Някой от София или Варна можете ли да ми кажете какви курсове по френски и къде мога да изкарам. Нещо що годе признато за което се издава някакъв документ?
10х
10х
На курс по френски в София може да отидете в езикова школа Астра. Намира се на бул "Скобелев" 19. Преподавателя г-н Йорданов е много добър с богат опит и е зевършил френска филология. Преподава още английски и испански и др. ез. Преподавал е в САЩ, Китай, Мароко, Полша и е много съвестен. Съобразява се с изискванията на курсистите.
За френския институт в София мога да кажа, че след всяко ниво ти издават атестация за успешно завършено ниво, с която отиваш да се запишеш за следващото ниво. По всяко време можеш да поискаш отделно да ти направят едно сертификатче (без особена ценност, но върши работа) за завършени определен брой нива ( часове по френски). Ако побързаш можеш да хванеш записването за тази година - мисля че е на 4 септември във френския институт на бул "Васил Левски" - записваш се за едно ниво, което трае 2 месеца. За една година можеш да изкараш 4 нива + едно интензивно през лятото - общо 5. Всички нива в института са общо 12, така че ако искаш провери и в ИЧС как стоят нещата - там знам че имат повече интензивни курсове и при добро желание за същия период можеш да изкараш до 8 нива. Май само с толкова мога да помогна.
Nikolay написа:На курс по френски в София може да отидете в езикова школа Астра. Намира се на бул "Скобелев" 19. Преподавателя г-н Йорданов е много добър с богат опит и е зевършил френска филология. Преподава още английски и испански и др. ез. Преподавал е в САЩ, Китай, Мароко, Полша и е много съвестен. Съобразява се с изискванията на курсистите.
Imash li telefon?
- miloto
- Обратна връзка:
В ИЧС са добри определено, но ако попаднеш на добър преподавател, аз съм завършила там Френска лингвистика към НБУ и мога да каза, че има определено преподаватели, от които е хубаво да бягаш.
ФКЦ също е супер. И няма значение каква диплома или сертификат ти дават, важното е да го говориш, дипломата няма да говори вместо теб.
ФКЦ също е супер. И няма значение каква диплома или сертификат ти дават, важното е да го говориш, дипломата няма да говори вместо теб.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
V Alliance Francaise edno nivo produljava 130 u4. 4asa po Panorama. Tova trae okolo 2 mesetza s intenzivnost 8 4asa sedmi4no - 2x2 prez sedmitzata, ve4er i 4 - subota ili nedelya prez denya. V kraya na nivoto se durji izpit za sertifikat. Ako ne se yavi6 na izpit, polu4ava6 samo slujebna belejka, 4e si karal 130 4asa kurs po frenski.
Tel. im e: 052/222 514
Tel. im e: 052/222 514
za syjalenie obache niamat oshte sformirana grupa, a i 2 meseca e edno nivo, po tri pyti v sedmicata. na men mi se iskashe neshto malko po intenzivno, toest po-malko ot dva meseca edno nivo. cenata e 240lv ako niakoi se interesuva nabirat hora za pyrvo nivo, shte zapochnat niakyde okolo nachaloto na oktomvri.Morgana написа:Nikolay написа:Tеlefona na ezikovata shkola Astra e 952 44 80 и 099 24 8336. Upravitelia сe казва Angel Чакъров.
10x !!!
Записах се там и ме попитаха имам ли предпочитания към преподавател, но аз не ги познавам. Би ли споделила, от кои е хубаво да избягам? Нямам време за експерименти, но до началото остават 2 седмици, така че ще имам възможност да си избера.miloto написа:В ИЧС са добри определено, но ако попаднеш на добър преподавател, аз съм завършила там Френска лингвистика към НБУ и мога да каза, че има определено преподаватели, от които е хубаво да бягаш.