Защо не паднат визите на ЕС за Канада и САЩ?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Ot4aqn

Защо не паднат визите на ЕС за Канада и САЩ?

Мнение от Ot4aqn »

Защо няма такова споразумение, след като ЕС е голяма икономическа и политическа общност?
Аватар
myhata II

Re: Защо не паднат визите на ЕС за Канада и САЩ?

Мнение от myhata II »

Ще паднат,търпение му е майката момче ! :y:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Ot4aqn

Мнение от Ot4aqn »

myhata II написа:Ще паднат,търпение му е майката момче ! :y:
Да, ама ние нямаме време да го чакаме. Аз искам да се махна от тоя континент, не само от България. Живял съм в една друга западноевропейска държава и отношението на хората беше нечовешко.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Като козарче в Гърция ли си работил ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Ot4aqn

Мнение от Ot4aqn »

Swiss...
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Щото България е бедна държава. Ще има поток от икономически неквалифицирани имигранти, които ще увиснат на врата на тукашната икономика, т.е. на врата на данъкоплатеца. Някои от тях вероятно няма да имат желание да дават, а само да взимат.
Ами да ти кажа честно и аз не съм съгласна да падат визите в такъв случай. Имаме си достатъчно рефюджита по политически причини, та да си добавим и такива по икономически.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
pumpy

Мнение от pumpy »

Ot4aqn написа:Защо няма такова споразумение, след като ЕС е голяма икономическа и политическа общност?
Защото даже и да отпаднат, това се отнася за туристическите визи. А някои, в отчаянието си да се "разкарат" от България веднага ще ги използват за нелегална имиграция/престой. Само дето американците и братовчедите им на север не са ЕС, където всеки може да им се качва на главата.....
prace

Мнение от prace »

Щото дори и слепия и глухия знае, че България няма нищо общо с Европа, освен географско разположение, но дори и за западноевропейските граждани условията за живеене и работа са същите, както за българските граждани само дето западноевропееца не се нуждае от туристическа виза, за да посети Канада.
Поради същата причина много западноевропейци ако искат да емигрират в Канада, първо правят едно посещение на място, за да видят аджеба тая Канада какво представлява и после ако им хареса започват процедурата по имиграция...
Хали Бали

Мнение от Хали Бали »

Ot4aqn написа:
Да, ама ние нямаме време да го чакаме. Аз искам да се махна от тоя континент, не само от България. Живял съм в една друга западноевропейска държава и отношението на хората беше нечовешко.
Ми като не ти се чака да паднат визите кво чакаш.Изкарай процедурата за имиграция в Канада,върви там изкарай 5 години и вземи канадски паспорт.С него няма да имаш нужда от отпадане на визите ,а като мен ще имаш възможност когато си поискаш да си ходиш да се шматкаш по Канада и Америка без никакви ограничения ,даже ще имаш и право на работа и на пенсия.
С канадска туристическа виза ще си само един турист и можеш да бачкаш евентуално на черно от време на време,но мизерията която ще отнесеш Швейцария с лошите швейцарци направо ще ти се стори рай.
Ама ти щом в България и Швейцария не си се оправил значи си за никъде,и на луната да отидеш все тая.
minchev

Мнение от minchev »

защо не ги махат ли?много просто,за разлика от повечето европеиски страни хората в Канада и САЩ като правят нещо(или пишат) преди това мислят,затова колкото и да се срива световната икономика техния континент ще е подобре от нашия :y:
Документи, Виена - 28.10.2011
Осребрен чек - 29.02.2012
accusee (e-mail) - 05.06.2012
Ot4aqn

Мнение от Ot4aqn »

Хали Бали написа:
Ot4aqn написа:
Ми като не ти се чака да паднат визите кво чакаш.Изкарай процедурата за имиграция в Канада,върви там изкарай 5 години и вземи канадски паспорт.С него няма да имаш нужда от отпадане на визите ,а като мен ще имаш възможност когато си поискаш да си ходиш да се шматкаш по Канада и Америка без никакви ограничения ,даже ще имаш и право на работа и на пенсия.
С канадска туристическа виза ще си само един турист и можеш да бачкаш евентуално на черно от време на време,но мизерията която ще отнесеш Швейцария с лошите швейцарци направо ще ти се стори рай.
Ама ти щом в България и Швейцария не си се оправил значи си за никъде,и на луната да отидеш все тая.
Много груба уста, много.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Хали Бали написа:С канадска туристическа виза ще си само един турист и можеш да бачкаш евентуално на черно от време на време,но мизерията която ще отнесеш Швейцария с лошите швейцарци направо ще ти се стори рай.
С горецитирания човек винаги сме на различни мнения и на контра, много често си разменяме "любезности", но този път не мога да бъда по-съгласен с това, което е казал! :y:
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Хали Бали

Мнение от Хали Бали »

Ot4aqn написа:
Хали Бали написа:
Ot4aqn написа:
Много груба уста, много.
Що да ми е груба устата след като ръсиш простотии.Ама си извинен щото си нямаш хал хабер що е това Америка/Канада.Ти щом в Европа не си се оправил как си мислиш,че ще я прокопсаш в Америка.Те там ;индианци; си имат колкото си помислиш и никой няма да те обръсне и за сливаеле пък и нелегален,ама пустата му американска мечта.
Ot4aqn

Мнение от Ot4aqn »

Що нелегален, ще кандидатствам за емиграция. Чувам, че сега Квебек е също толкова бавна колкото Федералната, ще пробвам по втората.
pumpy

Мнение от pumpy »

Ot4aqn написа:Що нелегален, ще кандидатствам за емиграция. Чувам, че сега Квебек е също толкова бавна колкото Федералната, ще пробвам по втората.
И какво общо имат визите и имиграцията :?: :?: :?:
Публикувай отговор