Към поканените на интервю по телефона!
Към поканените на интервю по телефона!
Очаквам покана за интервю, а в последно време май се е затвърдила практиката това да става първо по телефона. За всички на моя хал ще е полезно да знаем някои неща за да сме подготвени. Затова отправям молба към всички които са провели такъв разговор да се опитат да си го припомнят и да ни разкажат как протича той! Като реплики от двете страни! И на какъв телефон ви търсиха, на мобилен или стационарен? И получихте ли в последствие покана и по пощата или по е-майла? Благодаря ви предварително!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
- emyangels
- Обратна връзка:
Мен ме търсиха и на домашен и на мобилен докато ме открият. При това 3 от 4-те дадени от мен телефони бяха вече сменени!!! Така, че намират те! Разговорът е кратък, не повече от 3-4 минутки. Казват ти, че може да те поканят на интервю на дадена дата и час, дали ти е удобно. Обясняват ти, че ще ти пратят писмо, на коя страница какво да потвърдиш. Тъй като моето писмо не пристигна бързо, пак ми се обадиха, за да се разберем как по-бързо да потвърдим отговора си. Пратиха писмото по факс и ние тогава дадохме потвърждение.
Общо взето така беше при нас!!! На 20 август 2003 ни дадоха дата за 16 септември 2003.
Успех на интервюто!!!
Общо взето така беше при нас!!! На 20 август 2003 ни дадоха дата за 16 септември 2003.
Успех на интервюто!!!
Zdrasti Valdi,
pri nas pyk sluchaia beshe slednia: obadiha mi se na mobilnia,zashtoto dryg ne im i biah ostavila.Kazaha mi,che za 20.06.03(obadiha mi se na 28.05) imali edno svobodno miasto za intervu,zashtoto niakakvo drygo semeistvo se e otkazalo i ,che ako tazi data me ustroiva da im dam fax da mi izpratiat pokanata za intervu.Az nemojaha da im dam fax nomer vednaga i pochnah da se chudia ta jenata predloji da mi zvynne sled polovin chas i da im dam nomer.Taka i stana zvynna,dadoh i nomera,povtori go ,za da e sigyrna,che pravilno go e zapisala i kaza,do sledvashtia den nai-kysno da i izpratim potvyrjdenieto inache(na pokanata pishelo tehnia fax nomer) shteli da pokanat drygi hora.Obiasni mi da sloja "x" v edno ot kvadratcheta,che tazi data ni ustroiva i obeshta,che sled tova shteli da ni izpratiat i orginalnata pokana po poshtata,no taka i ne ia poluchihme,a moje i vobshte da ne se ia pratili. Inache obshte vzeto razgovorite biaha kratki,po temata:)
pri nas pyk sluchaia beshe slednia: obadiha mi se na mobilnia,zashtoto dryg ne im i biah ostavila.Kazaha mi,che za 20.06.03(obadiha mi se na 28.05) imali edno svobodno miasto za intervu,zashtoto niakakvo drygo semeistvo se e otkazalo i ,che ako tazi data me ustroiva da im dam fax da mi izpratiat pokanata za intervu.Az nemojaha da im dam fax nomer vednaga i pochnah da se chudia ta jenata predloji da mi zvynne sled polovin chas i da im dam nomer.Taka i stana zvynna,dadoh i nomera,povtori go ,za da e sigyrna,che pravilno go e zapisala i kaza,do sledvashtia den nai-kysno da i izpratim potvyrjdenieto inache(na pokanata pishelo tehnia fax nomer) shteli da pokanat drygi hora.Obiasni mi da sloja "x" v edno ot kvadratcheta,che tazi data ni ustroiva i obeshta,che sled tova shteli da ni izpratiat i orginalnata pokana po poshtata,no taka i ne ia poluchihme,a moje i vobshte da ne se ia pratili. Inache obshte vzeto razgovorite biaha kratki,po temata:)
Carpe Diem!
A kolko vreme sled izpra6taneto na vtorite dokumenti vi potarsixa po telefona i na kakav ezik proti4a razgovorat?
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg