Маклиин :Най-корумпираната канадска провинция е Кебек
Маклиин :Най-корумпираната канадска провинция е Кебек
http://www2.macleans.ca/2010/09/24/the- ... -province/"
Тука у кебекшко яко скочиха местните политици срещу тази статия. Май като гледам народа около мен е що годе сьгласен с журналистьт. Вие какво мислите?
Тука у кебекшко яко скочиха местните политици срещу тази статия. Май като гледам народа около мен е що годе сьгласен с журналистьт. Вие какво мислите?
- teomat.com
- Обратна връзка:
Re: Маклиин :Най-корумпираната канадска провинция е Кебек
Само като погледнат състоянието на пътищата и веднага се съгласяват
Един приятел от щатите сподели, че като започне колата да тръска и вече знае че е в Квебек
Един приятел от щатите сподели, че като започне колата да тръска и вече знае че е в Квебек
- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Интересен коментар:
Quebec is so obsessed with its independant future, that it has lost of sight of the present "now" and a lot of people are getting ric$$$H !
Corruption, kickbacks, friends greasing friends, politicains bought, money under the table, fixed construction contracts, insider negociations, overblown budgets, expense accounts, trips, parties, enveloppes filled with cash, one hand washing the other, blah,blah, blah ....
I live in Quebec and McLeans got it right !
Nice job !!!
Не се кахърете... Онтарио едва ли е доста по-назад от Квебек по този показател... Пълно е с мазни и корумпирани задници... Аз примерно не мога да си представя някой да вземе контракт тук без да набута кеша в плик...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Абе пичове, някой да е чел статията или само си пишете ей-така ?
Кажи какво не ти хареса та да се поправимGodis написа:Абе пичове, някой да е чел статията или само си пишете ей-така ?
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
В Сърбия казват "Док је оваца, биће и шишања." (Докато има овци, ще има и подстригване) .
"Вук на овцу своје право има кâ тирјанин на слаба човјека. Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к позванију права, то је људска дужност најсветија!" Владика Петар Петровић-Његош
Пък в Бг казват - докато има балами, ще има и тарикати! Все пак зависи от коя страна гледаш. Всеки е прав за себе си.
Човек е това, което мисли.
По-добре е да емигрирате в Сърбия.Тук веднъж като платиш подкуп, оставят те след това да се въстановиш.
На табарнаците никога не им е достатъчно, хем са алъчни, хем са потънали в кредити и хипотеки.
В Сърбия в момента се повдига тревога за 23,6 милиарда евро (40 милиарда долара) външен дълг, а табарнаците със външен дълг от 222 милиарда долара (5 пъти повече) спът като гъзове (вероятно поради това че са на гъза на географията ли... кой знае...!?)
На табарнаците никога не им е достатъчно, хем са алъчни, хем са потънали в кредити и хипотеки.
В Сърбия в момента се повдига тревога за 23,6 милиарда евро (40 милиарда долара) външен дълг, а табарнаците със външен дълг от 222 милиарда долара (5 пъти повече) спът като гъзове (вероятно поради това че са на гъза на географията ли... кой знае...!?)
"Вук на овцу своје право има кâ тирјанин на слаба човјека. Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к позванију права, то је људска дужност најсветија!" Владика Петар Петровић-Његош
- ablood
- Обратна връзка:
Да ама нямат никакви затруднения с изплащането на ипотеките си, за разлика от някои "напреднали" провинции/щати.Serbian написа:...На табарнаците никога не им е достатъчно, хем са алъчни, хем са потънали в кредити и хипотеки.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- roumensp
На Щатите външният дълг е 13.5 трилиона (1/4 от световния), обаче от това не следва че е по-добре да живееш в Сърбия отколкото там.Serbian написа:В Сърбия в момента се повдига тревога за 23,6 милиарда евро (40 милиарда долара) външен дълг, а табарнаците със външен дълг от 222 милиарда долара (5 пъти повече) спът като гъзове (вероятно поради това че са на гъза на географията ли... кой знае...!?)
Един от коментарите на статията твърди същото за BC, явно никоя провинция не е пощадена.ivanko13 написа:Не се кахърете... Онтарио едва ли е доста по-назад от Квебек по този показател... Пълно е с мазни и корумпирани задници... Аз примерно не мога да си представя някой да вземе контракт тук без да набута кеша в плик...
Май вече сме позабравили какво беше нивото на корупцията в БГ, та затова тукашната почна да ни се вижда голяма.
Dокато САЩ зависи от тяхното електричество,.... написа: В Сърбия в момента се повдига тревога за 23,6 милиарда евро (40 милиарда долара) външен дълг, а табарнаците със външен дълг от 222 милиарда долара (5 пъти повече) спът като гъзове (вероятно поради това че са на гъза на географията ли... кой знае...!?)
докато имат огромни запаси от прясна вода, а климатът става по-горещ и сух;
и докато имат огромни неразработени стратегически ресурси от всякакви минерали -
то няма за какво да се събуждат.
Да му мислят дребните риби - БГ, Гърция, Сърбия и т.н....
The worst mistake people do is that they listen half, understand quarter and speak double...
каква стана тя? и в канада имало корупция
а аз си мислех, че това е само български патент
а аз си мислех, че това е само български патент
- demococcus
Да ви дам пресен пример за корупция в БГ: Мой много близък пирятел го викат преди 2 седмици в полицията и му казват - "На тебе нали ти написахме фиш в събота? Е, след това някой ни разби стъклата на личните автомобили. Няма кои друг да е, освен тебе. Ти как смиаташ занапред да живееш в този град?..... Ама ако ни дадеш пари да си ги ремонтираме, ще забравим за случая."
А сега помислете за разликите между Българската и Кебекарската корупция. За Сърбия незнам как е, ама в нашата татковина става страшно напоследък!
А сега помислете за разликите между Българската и Кебекарската корупция. За Сърбия незнам как е, ама в нашата татковина става страшно напоследък!
- ablood
- Обратна връзка:
Както в повечето цивилизовани страни, корупцията тук е само на правителствено ниво. Не позволяват на всякакви дребни ченгета и чиновници да си развяват байрака, тормозейки избирателите.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.