Повторно подаване на документи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
taceto

Повторно подаване на документи

Мнение от taceto »

Здравейте на всички, знам, че има писано относно повторно подаване на документи, но така и не намерих подобен случай като моя. Аз съм подавал преди три години от САЩ за Квебек и тогава ми казаха да науча френски и пак да си подам документите, но аз така и го направих защото се прибрах в България за да се оженя :). Та мисълта ми е дали да споменавам, че съм подавал документи от САЩ или не? И ако да, има ли проблем ако не им представя договорите за работа от САЩ, защото те са за сезонна работа? Ако някой има информация ще съм му благодарен да я сподели.
Няма начин да няма начин!
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Re: Повторно подаване на документи

Мнение от hadministratora »

taceto написа:...Та мисълта ми е дали да споменавам, че съм подавал документи от САЩ или не?...
В документите рано или късно ще стигнеш до формуляра (не помня кой номер беше), в който има въпрос дали си кандидатствал друг път. По принцип не е желателно да лъжеш имиграционните.
taceto написа:...има ли проблем ако не им представя договорите за работа от САЩ, защото те са за сезонна работа?...
Няма значение, че са за сезонна работа - ако си бил за 6 месеца или повече, ще трябва да споменеш, че и свидетелство за съдимост ще трябва да представиш.
taceto

Мнение от taceto »

Мерси за съветите!
Няма начин да няма начин!
tonq

Мнение от tonq »

hadministratora написа:
taceto написа:...Та мисълта ми е дали да споменавам, че съм подавал документи от САЩ или не?...
В документите рано или късно ще стигнеш до формуляра (не помня кой номер беше), в който има въпрос дали си кандидатствал друг път. По принцип не е желателно да лъжеш имиграционните.
taceto написа:...има ли проблем ако не им представя договорите за работа от САЩ, защото те са за сезонна работа?...
Няма значение, че са за сезонна работа - ако си бил за 6 месеца или повече, ще трябва да споменеш, че и свидетелство за съдимост ще трябва да представиш.
Абсолютно сам сагласен не крий нищо ,но си изработи стратегия която можеш да защитиш.
Успех
Публикувай отговор