Моля отговорете ми спешно

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Иван Симеонов
Обратна връзка:

Моля отговорете ми спешно

Мнение от Иван Симеонов »

Моля отговорете на няколкото мой въпроси! Казвам се Иван Симеонов и имам насрочена дата за интервю съвсем скоро,но нямам представа дали се плаща някаква такса за интервюто? Ако се плаща кога трябва да я платя и в коя банка или се плаща в самото посолство в София?Искам също да попитам хората минали вече през това изпитание каква е минималната сума която трябва да притежава тричленното ми семейство,която трябва да декларирам на интервюто?Надявам се да ми отговорите на тези въпроси. Благодаря ви предварително!!!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Na interviewto ne se plashtat pari, zashtoto ti veche si platil pari za obrabvotka na dokunmenti pri kandidatsvaneto. Kolkoto do minimalnata suma za trichlenno semeystvo ne znam kolko tochno beshe, no vse nyakoy shte ti otgovori, hopefully.
Bonne chance na interviewto! :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
мравката Z

Мнение от мравката Z »

За тричленно семейство е необходимо да декларираш с документа от банката минимум 5200 канадски долара.
Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас!
jery
Обратна връзка:

Отговор

Мнение от jery »

Приятелю,
Не можеш да имаш покана за интервю ако не си си платил таксата за обработка (с вторите документи). Друга такса преди интервюто не се плаща. И засега няма никакво Канадско посолство в София, а само консулство. От догодина може и да има.... знае ли човек.
На място не се плащат никакви пари.
Сега по темата за референцията. - Ако минималната сума за 3-членно семейство е 5200 долара, трябва да си предвижиш малко по-голяма сума, за да можеш да покажеш, че имаш с какво да си платиш визите и самолетните билети. Визите струват 1115 USD на възрастен, за децата не зная със сигурност, мисля че зависи от възрастта им + около 400 евро на човек за билетите (вкл. летищни такси). Трябва да докажеш пред интервюиращия, че имаш тези пари и, че ти остават чисто 5200 - абсолютния минимум. Това е всичко.
Успех на интервюто! :beer:
flyfish

Мнение от flyfish »

http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... financiere

Pour la période du 1er janvier au 31 décembre 2004, une personne seule doit disposer d'au moins 2 446 $ pour subvenir à ses besoins essentiels pendant les trois premiers mois suivant son arrivée au Québec. À cette somme, il faut ajouter un montant additionnel pour chacun des membres de la famille qui l'accompagnent (époux ou conjoint de fait et enfants). Par exemple, deux adultes avec deux enfants de moins de 18 ans doit disposer d'au moins 4 337 $ pour les trois premiers mois. Le tableau suivant indique les besoins essentiels des principales unités familiales.

Besoins essentiels des principales unités familiales
pour la période de trois mois suivant l'arrivée au Québec
Un adulte Deux adultes
Aucun enfant 2 446 $ 3 587 $
Un enfant (-18 ans) 3 287 $ 4 018 $
Deux enfants (-18 ans) 3 710 $ 4 337 $
Trois enfants (-18 ans) 4 134 $ 4 655 $

Note: Montants (en dollars canadiens) en vigueur du 1er janvier au 31 décembre 2004.
Patrick

!

Мнение от Patrick »

Zadylvitelno kym minimalnata suma za wlizane w Canada trqbwa da predwidish i parite za wizite i samoletnite bileti.
Заключено