kolko e sotsiala;
kolko e sotsiala;
kolko e sotsiala za 2 +dete na 12godini v Quebec na mesets.
Re: kolko e sotsiala;
Predi(minalata godina po towa wreme) "be6e" kam 1000$meto написа:kolko e sotsiala za 2 +dete na 12godini v Quebec na mesets.
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
850 е за двама души, има и различни добавки, които се въртят, сега не знам как е, последно си спомням за семейство с дете около 970.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
- bis
- Обратна връзка:
http://www.mess.gouv.qc.ca/securite-du- ... e-base.asp
za sam chovek vijdam 566,67 $ + po 30 na sedmica ako hodish na frenski naprimer + detskite koito sa maj kum 500 na mesec za Quebec , no vse pak da kajat tezi deto imat deca kolko sa tochno.
za sam chovek vijdam 566,67 $ + po 30 na sedmica ako hodish na frenski naprimer + detskite koito sa maj kum 500 na mesec za Quebec , no vse pak da kajat tezi deto imat deca kolko sa tochno.
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
/Нобелов принцип на Рудини/
- IvHaydu
- Хайдутин на годината
Пари за карти за транспорт (около 60$), както и пари за детска градина (по 7$ дневно) дават само докато си на курсовете по френски КОФИ (Франсизасион).Godis написа:Освен това доколкото знам към това има и други благинки - платени карти за транспорт (около 60$), платен зъболекар (? $) ....
А на безплатен стоматологичен преглед имаш право след 2 години на социал.
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...