Statijka

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Statijka

Мнение от shnorhela »

Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Мдаааааа!
Не е право момчето.
Явно му е болно от БГ реалити и изкарва едва ли не нас виновни за всичко лошо,което се случва в измъчената ни Родина.
Док........
TROUBLEMAKER
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Doktora написа:Мдаааааа!
Не е право момчето.
Явно му е болно от БГ реалити и изкарва едва ли не нас виновни за всичко лошо,което се случва в измъчената ни Родина.
Док........
Док, според мен не му е болно ами си е направо болно момчето. :lol: :beer: :beer:
Аватар
vladi

Re: Statijka

Мнение от vladi »

анонимник написа:ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ ВРЪЩАТ ТОТАЛНО ПРОМЕНЕНИ?ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.
Ами цивилизоват се хората научават се на ум и разум така да се каже :D
vanko22

Мнение от vanko22 »

mnooogo tup pich e toia e be.Tova li e normalnoto spored nego onia kato se e vurgalial predi pian kato prase,kato se vurnal ot chujbina pak li triabva da se vurgalia.Tova li e niakakuv priznak za normalnost....
Ili drugoto e normalno,da sedish v Bg i kato niakoi TUP,ama super TUP Don Kihot da se borish s viaturnite melnici....Abeeee shto ne si e..sh maikata.Imashe edna pesen na Ruslan Muinov: Tupa ovca......Ai siktir.Vsichki v Bg stanaha mnogo otvoreni i statii propisaha..To nie ot skuka sme doshli na maika si na onaia rabota...Tupanar
Na kriv emigrant,Kanada mu vinovna.I zatvariaite prozorcite,che vlizat mnogo muhi.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

... "Дето не си ми нито на годините, нито на ... "
:shock: На какво ? :shock:
Сигурно не е образованието, този явно го няма и се сети в този ред на мисли. Тогава какво ? Май съм изпуснала нещо, формирал се е нов шаблонен израз ? Нещо се мери пак може би ?
Циганите - на Сатурн !
Аватар
taralej

Re: Statijka

Мнение от taralej »

vladi написа:
анонимник написа:ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ ВРЪЩАТ ТОТАЛНО ПРОМЕНЕНИ?ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.
Ами цивилизоват се хората научават се на ум и разум така да се каже :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абсолютно!

Неразбрах каква е основната идея на автора..само минах по диагонала....така или иначе все ми е едно какво пишат.....обаче това за цивилизоването беше гот...
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
Таратор

Мнение от Таратор »

Той този израз си е доста стар. Мисля, че автора иска да каже, че става въпрос за един вид мъжко самозадоволяване.
Изображение ... и в темите също!
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

anxeli написа:
Сигурно не е образованието, този явно го няма и се сети в този ред на мисли. Тогава какво ? Май съм изпуснала нещо, формирал се е нов шаблонен израз ? Нещо се мери пак може би ?
ами може би има предвид големината на члена си :wink: но виж той ми даде добра идея: да си поръчам не луканка, а домашна юфка от БГ :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

sasho71 написа:
anxeli написа:
ами може би има предвид големината на члена си :wink: но виж той ми даде добра идея: да си поръчам не луканка, а домашна юфка от БГ :D
да бе и на мен това най ми хареса,как не съм се стил досега,ама мама вече е заръчана по телефона,утре колета с юфката ще лети за насам :lol: :lol: :lol:
Заключено