Statijka
Re: Statijka
Ами цивилизоват се хората научават се на ум и разум така да се кажеанонимник написа:ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ ВРЪЩАТ ТОТАЛНО ПРОМЕНЕНИ?ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.
mnooogo tup pich e toia e be.Tova li e normalnoto spored nego onia kato se e vurgalial predi pian kato prase,kato se vurnal ot chujbina pak li triabva da se vurgalia.Tova li e niakakuv priznak za normalnost....
Ili drugoto e normalno,da sedish v Bg i kato niakoi TUP,ama super TUP Don Kihot da se borish s viaturnite melnici....Abeeee shto ne si e..sh maikata.Imashe edna pesen na Ruslan Muinov: Tupa ovca......Ai siktir.Vsichki v Bg stanaha mnogo otvoreni i statii propisaha..To nie ot skuka sme doshli na maika si na onaia rabota...Tupanar
Ili drugoto e normalno,da sedish v Bg i kato niakoi TUP,ama super TUP Don Kihot da se borish s viaturnite melnici....Abeeee shto ne si e..sh maikata.Imashe edna pesen na Ruslan Muinov: Tupa ovca......Ai siktir.Vsichki v Bg stanaha mnogo otvoreni i statii propisaha..To nie ot skuka sme doshli na maika si na onaia rabota...Tupanar
Na kriv emigrant,Kanada mu vinovna.I zatvariaite prozorcite,che vlizat mnogo muhi.
Re: Statijka
vladi написа:Ами цивилизоват се хората научават се на ум и разум така да се кажеанонимник написа:ЗАЩО ВСИЧКИ СЕ ВРЪЩАТ ТОТАЛНО ПРОМЕНЕНИ?ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА.
Абсолютно!
Неразбрах каква е основната идея на автора..само минах по диагонала....така или иначе все ми е едно какво пишат.....обаче това за цивилизоването беше гот...
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
ами може би има предвид големината на члена си но виж той ми даде добра идея: да си поръчам не луканка, а домашна юфка от БГanxeli написа:На какво ?... "Дето не си ми нито на годините, нито на ... "
Сигурно не е образованието, този явно го няма и се сети в този ред на мисли. Тогава какво ? Май съм изпуснала нещо, формирал се е нов шаблонен израз ? Нещо се мери пак може би ?
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
да бе и на мен това най ми хареса,как не съм се стил досега,ама мама вече е заръчана по телефона,утре колета с юфката ще лети за насамsasho71 написа:ами може би има предвид големината на члена си но виж той ми даде добра идея: да си поръчам не луканка, а домашна юфка от БГanxeli написа:На какво ?... "Дето не си ми нито на годините, нито на ... "
Сигурно не е образованието, този явно го няма и се сети в този ред на мисли. Тогава какво ? Май съм изпуснала нещо, формирал се е нов шаблонен израз ? Нещо се мери пак може би ?