Car insurance

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
di6o

Car insurance

Мнение от di6o »

Az sum student i pla6tam 323$ na mesec za insurance a sum registriran kato second driver na kolata.nqkoi moje li da mi kaje kompaniq koqto moje da mi predloji po-izgodna oferta.Moqta kompaniq e Pafco.Imam knijka ot 2 meseca i sum student v universitet purva godina
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Re: Car insurance

Мнение от goliama mechka »

di6o написа:Az sum student i pla6tam 323$ na mesec za insurance a sum registriran kato second driver na kolata.nqkoi moje li da mi kaje kompaniq koqto moje da mi predloji po-izgodna oferta.Moqta kompaniq e Pafco.Imam knijka ot 2 meseca i sum student v universitet purva godina
ами кои да ти каже,хващай ги по указателя наред и питай,те ще ти кажат най-добре.Може и по Интернет,но е най-добре да говориш по телефона.Сравнявай все пак и какво ти покриват с този иншуранс,това също има значение
Botzo

Мнение от Botzo »

...
Последно промяна от Botzo на Пон Дек 05, 2005 9:46 pm, променено общо 1 път.
Аватар
taralej

Re: Car insurance

Мнение от taralej »

di6o написа:Az sum student i pla6tam 323$ na mesec za insurance a sum registriran kato second driver na kolata.nqkoi moje li da mi kaje kompaniq koqto moje da mi predloji po-izgodna oferta.Moqta kompaniq e Pafco.Imam knijka ot 2 meseca i sum student v universitet purva godina
Пробвай State Farm,TD,PC insuarance,
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
bare feet

как така застраховка в Квебек а живеят в Торонто?

Мнение от bare feet »

Не се ли гледа местожителството за да се прави застраховка???
Аватар
taralej

Re: как така застраховка в Квебек а живеят в Торонто?

Мнение от taralej »

bare feet написа:Не се ли гледа местожителството за да се прави застраховка???
Все си мисля,че се гледа.За съсеен град може би е ОК..обаче от Торонто в Квебек нещо ме съмнява.

Дано някой има инфо и да каже.
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

taralej написа:
Все си мисля,че се гледа.За съсеен град може би е ОК..обаче от Торонто в Квебек нещо ме съмнява.

triabva da se pishesh che jiveesh tam i saotvetno kolata i shofiorskata ti knijka da sa ot tam
drug nomer e da se regvash v barrie
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
taralej

Мнение от taralej »

KolioBalkanski написа:
taralej написа:

triabva da se pishesh che jiveesh tam i saotvetno kolata i shofiorskata ti knijka da sa ot tam
И аз така предполагах.....а как се регваш в Бари?
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

taralej написа:
KolioBalkanski написа:
taralej написа:

И аз така предполагах.....а как се регваш в Бари?
spriateliavash se s niakoi bial chovek
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено