SPECHNO! TURSIA OTROVA!
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
SPECHNO! TURSIA OTROVA!
Za HLEBARKI!!!
Tazi sutrin, za dobro utro, oshte sunena, bidoh posreshtnata ot mrusna, gadna hlebarka - ot onezi, drebnichkite, rusite, deto tichat mnogo burzo!!! Mamka i - ne mojah da ia ubia, ama sigurno e sus semeistvoto si!
Molia vi - kajete mi kude prodavat otrova za hlebarki v Montreal! Ako niakoi ima opit - spodelete marka na otrovata i efikasnost! az tova veche trudno shte go izdurja!!!
Mai predpochitam katerichkite...
Sega i concierja shte bude alarmiran - da se opraviat i da si napraviat kvoto tam se pravi i da izbiat tazi napast!!!!!!
Tazi sutrin, za dobro utro, oshte sunena, bidoh posreshtnata ot mrusna, gadna hlebarka - ot onezi, drebnichkite, rusite, deto tichat mnogo burzo!!! Mamka i - ne mojah da ia ubia, ama sigurno e sus semeistvoto si!
Molia vi - kajete mi kude prodavat otrova za hlebarki v Montreal! Ako niakoi ima opit - spodelete marka na otrovata i efikasnost! az tova veche trudno shte go izdurja!!!
Mai predpochitam katerichkite...
Sega i concierja shte bude alarmiran - da se opraviat i da si napraviat kvoto tam se pravi i da izbiat tazi napast!!!!!!
Представителна извадка тип "паплач"
- Дякон Игнатий
ДЕЗИНСЕКЦИЯ
Купете си RAYT шпрей.
Имайте пред вид,че на всеки 12 дни се излюпват наново!
Така,че ще се наложи да тръскате навсякъде минимум 15-16 дни.
Аз ги изтребих моите мамицата им но си играх два месеца.
Постоянство трябва!!!
Имайте пред вид,че на всеки 12 дни се излюпват наново!
Така,че ще се наложи да тръскате навсякъде минимум 15-16 дни.
Аз ги изтребих моите мамицата им но си играх два месеца.
Постоянство трябва!!!
- drifter
- Обратна връзка:
Ако намериш борна киселина (в София я продават в аптеките, в Монреал не знам), разбъркваш я с малко твърдо сварен жълтък и водичка (за да си хапват по-добре). Правиш си топченца и ги разхвърляш из цялата къща. Избива ги до крак Поне няколко месеца спокойствие
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Tragediata e pulna! Ciala vecher debna da vidia otkude shte izpalzi zviarut, no zasega ne sum hvanala nishto! Boje, dano se e oburkala i da e otishla drugade...Utre otivam da alarmiram koncierja - mislia, che ako kaja, che sa bili niakolko shte e po-vnushitelno...
a za mravkite - ocet mu e maikata! Diado mi taka gi moreshe...
a za mravkite - ocet mu e maikata! Diado mi taka gi moreshe...
- bgmontreal
- Обратна връзка:
за хлебарки и мравки МОРМОЗЕТЕ наемодателите - те са длъжни да вземат мерки за да ви доставят "нормални условия за живот".
Ако не ви обърнат внимание, обадете ми се и ще оправим нещата фрее ъв чардж.
Много обичам да раздавам правосъдие, когато съм си в правото
Ако не ви обърнат внимание, обадете ми се и ще оправим нещата фрее ъв чардж.
Много обичам да раздавам правосъдие, когато съм си в правото
http://www.facebook.com/dkatev" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://blog.danielkatev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bgmontreal.biz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ми то и хлебарките са решили да емигрират.....Пробвай да ги учиш на френски и да им събереш точки за емиграцията...После може да им дадеш и да търсят работа по обяви....да видиш как бърже бърже ще се изнесат....
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
mdaaa! Shte se iznesat! ama ot Quebec kum Ontario !taralej написа:Ми то и хлебарките са решили да емигрират.....Пробвай да ги учиш на френски и да им събереш точки за емиграцията...После може да им дадеш и да търсят работа по обяви....да видиш как бърже бърже ще се изнесат....
-
Иди в магазин където се продават градински стоки и си купи препарат против мравки. Ползвала съм "капан" за мравки с отличен ефект. И нашите бяха от големите черни мравки и изчезнаха за 2 дни.p4eli4ka написа:При нас пък има мравки, от ония големите. Много са пъргави, също като малките руси хлебарки Че и трудно се мачкат, твърдички са Ако имате идея как да ги уморя, споделяйте
Elia написа:mdaaa! Shte se iznesat! ama ot Quebec kum Ontario !taralej написа:Ми то и хлебарките са решили да емигрират.....Пробвай да ги учиш на френски и да им събереш точки за емиграцията...После може да им дадеш и да търсят работа по обяви....да видиш как бърже бърже ще се изнесат....
Хихихихихихихи
"Книгата на живота започва с един мъж и една жена в една градина, а завършва с Апокалипсиса." - Оскар Уайлд
Re: SPECHNO! TURSIA OTROVA!
Плюнка от ядосана жена.Още по сигурно от приластена и изоставена жена.Elia написа:Za HLEBARKI!!!
Ako niakoi ima opit - spodelete marka na otrovata i efikasnost! az tova veche trudno shte go izdurja!!!