Naj-izgodno se namira ot chastno lice, no triabva mnogo da se vnimavava.
Pri vsichki sluchai , predi da kupite kola na staro , zavedete ia na pregled.
Poznavam mnogo dobar garajist , koijto za malka sume shte vi ia pregleda. Molia pishete LS za telefona my .
Mai veche shte tarsim po ikonomichni s toia benzin momcheta............. !!:))
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Mai veche shte tarsim po ikonomichni s toia benzin momcheta............. !!)
Ами и това не е най-точният критерий. Трябва да се гледа комплексно. В Ню Йорк купих от приятел Chevy Lumina 97' с всички екстри. Двигателят беше 3100 см3 .Гореше поне 13-14 на 100, като карах по-спокойно и не прекалявах с климатика. Взех я за 2200 USD, карах я 21000 км и я продадох за 2700 $, пак на приятел. Наложи ми се да сменя само масла, свещи и Делко /coil packs/. Всичко ми излезе 200 USD /части+работа/. Каква ми е идеята? Дал съм с 600 $ повече за гориво, отколкото ако си бях взел малолитражка. Но според мен трудно ще се намери малолитражка за 2200 $, която да избута 21000 км с по-малко от 600$ подръжка. Според мен най-хубавата кола за един новопристигнал, която се продава в момента е Ескорта на Дино в обявите. Предимства ,откъдето и да го погледнеш. Нищо по-хубаво да купиш кола от познат. Знаеш какви са дефектите и ги отстраняваш или се примиряваш с тях.
bateto написа:Един приятел като дойде миналата година си взе на втория месец Тойота Хайледър 2005.Много е доволен и за сега казва ,че няма никакви оплаквания.
Siromaha, kakwi oplakwania da ima :"))
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.