Преливам си наново кръв.Marto написа:Адаш(?) къв го дириш тогава по тези географки ширини и дължиниNightMartini написа:А пък само ако знаеш какви баби, дядовци и малки деца има там... Скоро гледах един български филм в ютуб - казва се Посоки. Ако ти остане време гледай го, има доста хубави моменти и реплики в него.pumpy написа:Както се казва в случая "Барух Хашем" Иначе щеше да е супер жалко аз да съм в Северна Америка за да търся китните села и картини на България. Тях ги намирам веднъж на 5 години, опиянявам се и после ми държи за следващите 5 - смятай към 2023 ще се опиянявам пак, да сме живи и здрави.NightMartini написа: аз обикалям малките китни села в България и срешам хора и картини, които няма да намериш никъде в Северна Америка.
И не е нужно да влизаме в обяснителен режим. Днес ми е почивен ден та си пиша, докато ози не ми забрани да го правя, така да се каже се възползвам от възможността
Не ми се сърди, ама ти гладиш американското знаме, аз българското, без да отричам и крия висчки лоши неща, които се случват там.
От 7 години илизам в 7 и се прибирам в 23.30 - работа и университет - 51 седмици в годината. Живея ей за тея две седмици - да вдишам чист въздух, да срешна и чуя историите на малкото останали истиснки хора, да ме посрешнат с топъл хляб, яйчена каша и домашно сирене.