Без никакви пазарлъци мога да ти предложа да си поклатим краката на по бира
Иначе долкокото знам от жената, за заплата в нейната агенция пазарлък не става, но след като се започне, някои изплуват.
miteto написа:ablood, все се каня да те питам, кой е тоя ръб на новия ти аватар?
Далече си, затова обиждаш така
Ъъъ, кво Питах само кой е тоя клюн на аватара, ама ако си толкова чуствителен на тема манга-герои, сори, нема да задавам въпроси
Това съм аз, разгорещен след битка: http://www.youtube.com/watch?v=i3vO01xQ-DM
Наложи се да инвестирам в зверски компютър и неприлично скъпа видеокарта, но НИЩО ДРУГО НЕ Е ЕКШЪН.
Doom3, HL3, Turoc(12GB compressed!) и другите подобни ми се видяха като 2D игрички в сравнение с това пленително зрелище. 4 пъти го превъртам.
Народе, не ме забравяйте - аз продължавам да търся работа и очаквам съдействието ви!
Благодарен съм на всеки от вас за предложенията ви! Всяко рационално нещо го проверявам и съм сигурен, че ще намеря СВОЯТА работа
Hullman написа:По изчерпателна информация се получава в офиса на Хълман в реална работна обстановка срещу 3000 КАД за една седмица.
Никой никога няма повече да ви уволнява, напротив вие ще сте тези които ще назначават или уволняват в зависимост от пазарната обстановка.
Може да печелите неограничено като всяка година продажбите нарастват с поне 10 % защото повече хора ви научават, повече хора идват или заминават от Канада, повече фирми внасят или изнасят все повече и по разнообразна стока в или от Канада.
Все повече спекуланти искат да живеят от валутна търговия без да рабоят.
Днес някои изкараха по 4000 $ от 100 000 инвестирани само до обяд от спекулации. Канадския $ се покачи с 4 % срещу УСД.
Извинявайте за раводнявката на темата,ама сега виждам,че клоуните на бгканада са взе още тук,ще пада вселба как съм могъл да пропусна година и повече без такива шеги
Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.