roumensp написа:Pavel M написа:joro написа:Pyrelight написа:А да, няма начин! Тая година ще станат 7 години, откакто не съм стъпвала в Булгаристан. И няма изгледи поне за още 7.
Като гледам какви са ти представите за България ми се струва, че вече 27 години не си стъпвал в България.
Жоре опонента ти Пирето не е мъж бе за какъвто го мислиш.
Пирето е транс джендъра Бистра ако все още не си разбрал кое се крие под този ник.
Нещо си противоречиш ... щом е транс-джендър правилното е да се обръща в мъжки род.
може и да си прав
ама наистина се обърках вече с пониятията
съдейки от снимките по вторичните полови белези по тялото на Бистрието по бански или без бански направени на различни плажни дестинации които е показвала тук типичното мъжко окосмяване по долните и горни крайници особенно от глезена до коляното и от китката до лакътя,около центъра на корема и гърба а може би и под скритите и невидими от банския костюм части ме навеждат на мисълта че срещу себе си виждам мъж
от друга страна от едни други снимки от една ботаническа градина съществото е облечено с женски дрехи,по къса рокля и дамски сандали с наедрели глезени и бедра като на римски пехотинец
и аз вече съвсем се обърках сега това жена която си е забравила самобръсначката преди фотосесия ли е или мъж фен на дамската мода
и това ако не е транс джендър тогава какъв джендър му се вика ако има някой по информиран моля да каже