Търся съдействие за намиране на работа

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Приятелю ablood, а защо си мислиш, че не съм намерил вече? Намерил съм. Друг е въпросът дали това ме устройва.
Така че търсенето продължава, но работата ще започна - просто нямам избор.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Заварчиците заработват добре - не се изисква кой знае какъв език, работата може да бъде почасова и да зависи от теб работното ти време, абсолютният минимум на час е 25 долара ... остава да изкараш тапия и да се цаниш в някоя агенция.

За да изкараш бързо пари, ако си готов на всичко, има фармацевтични фирми като Анафарма, Алгоритмафарма и др. За две седмици ще си напред с хиляда - две - три хиляди долара, в зависимост от изследването. Доста е популярно, зависи ти как си предразположен към експерименти и медикаменти.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Крими ,ти що не си гледаш разкопките на южния бряг,тук при нас на острова действитеалноста е по различна и заварчици не ни трябват. :lol:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

разкопки най-вече има в Монреал като старо поселище, батка :D
А заварчиците са особено полезни, за да правят огради около тези разкопки, за да ги запазят за поколенията ... т.нар. културно наследство :wink:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

аз пък си мислех ,че заврчиците заваряват кораби,тръби или ламарини,ама ти щом казваш явно черпиш вода от извора.кажи тогава къде са разкопките и не се скрънзи ,за да се ориентират заварчиците по лесно къде да заваряват. :wink:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

krimon написа:За да изкараш бързо пари, ако си готов на всичко, има фармацевтични фирми като Анафарма, Алгоритмафарма и др. За две седмици ще си напред с хиляда - две - три хиляди долара, в зависимост от изследването. Доста е популярно, зависи ти как си предразположен към експерименти и медикаменти.
Тия що са сложниииииииииииии ужас ...
Като почнат: "Кво си ял преди 5 години, кога си се празнил за последен път, колко пъти си пърдял днеска, УЖАС ...
За нищо не стават ...
:beer: :beer: :beer:
danielle

Мнение от danielle »

krimon написа:Заварчиците заработват добре - не се изисква кой знае какъв език, работата може да бъде почасова и да зависи от теб работното ти време, абсолютният минимум на час е 25 долара ... остава да изкараш тапия и да се цаниш в някоя агенция.
krimon,абе направих си труда да проверя и има малки разминавания от написаното от теб и това, което изискват, за да бъдеш welder.
http://www.labourmarketinformation.ca/s ... ew_search=
хората си искат яки дипломи и сертификати. а за да се докопа до тях...искат езици.

иначе за парите си права...добри са.
http://www.labourmarketinformation.ca/s ... ew_search=
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Прекалено много вярвате на тва което е написано еди каде си ...
:beer: :beer: :beer:
danielle

Мнение от danielle »

а не че им вярвам на 100%, но имам познат, които работи без сертификaт и получаваше минимума...към 16$, после след като пасна изпита и взе китапа- скочи на 26$ от раз... ама my котваше около 5-6 месеца четене; това е... :wink:
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Не знам колко трябва да е закъсал човек, за да работи нещо, причиняващо трайни физически увреждания.
$26/час? За да можеш да си купуваш по-качествени очила и белодробни инхалатори?
danielle

Мнение от danielle »

ами не сме всички програмисти, я? има хорa и с технически професии и welder е една от тях. Също така може да опита и fitter, ако има опит от България. :beer:
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Хора, в началото аз много добре съм написал какъв опит имам от България. За съжаление fittrer не е между това. А според мен за такава работа също се изисква сертификат - тоест учене, за което нямам време.
Пък и си ги имам такива сертификати и дипломи не малко на брой, но безполезни...
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Мдааа, сертификатите и дипломите са хубаво нещо но за да се изкарват пари се изискват и някои личностни качества. Не напразно дори някои местни се пенсионират под $10/час а други правят над $100.
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Мдаа,аз личностни качества си имам достатъчно,самият факт ,че го казвам трябва да ти даде повод да се замислиш в/у моята оферта.
Предлагам се за 15 кинта на час да разкарвам работниците от вашата агенция със скул буса на работата на които ги водите .Единственното ми условие е да ми осигурите 8 часа заетост и мъните кеш. :wink:
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Тръгна от $25/час, свали на $15, продължавайки така скоро ще откриеш някой който ще оцени "личностните ти качества" :wink:
Публикувай отговор