Търся съдействие за намиране на работа
Заварчиците заработват добре - не се изисква кой знае какъв език, работата може да бъде почасова и да зависи от теб работното ти време, абсолютният минимум на час е 25 долара ... остава да изкараш тапия и да се цаниш в някоя агенция.
За да изкараш бързо пари, ако си готов на всичко, има фармацевтични фирми като Анафарма, Алгоритмафарма и др. За две седмици ще си напред с хиляда - две - три хиляди долара, в зависимост от изследването. Доста е популярно, зависи ти как си предразположен към експерименти и медикаменти.
За да изкараш бързо пари, ако си готов на всичко, има фармацевтични фирми като Анафарма, Алгоритмафарма и др. За две седмици ще си напред с хиляда - две - три хиляди долара, в зависимост от изследването. Доста е популярно, зависи ти как си предразположен към експерименти и медикаменти.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
разкопки най-вече има в Монреал като старо поселище, батка
А заварчиците са особено полезни, за да правят огради около тези разкопки, за да ги запазят за поколенията ... т.нар. културно наследство
А заварчиците са особено полезни, за да правят огради около тези разкопки, за да ги запазят за поколенията ... т.нар. културно наследство
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Тия що са сложниииииииииииии ужас ...krimon написа:За да изкараш бързо пари, ако си готов на всичко, има фармацевтични фирми като Анафарма, Алгоритмафарма и др. За две седмици ще си напред с хиляда - две - три хиляди долара, в зависимост от изследването. Доста е популярно, зависи ти как си предразположен към експерименти и медикаменти.
Като почнат: "Кво си ял преди 5 години, кога си се празнил за последен път, колко пъти си пърдял днеска, УЖАС ...
За нищо не стават ...
krimon,абе направих си труда да проверя и има малки разминавания от написаното от теб и това, което изискват, за да бъдеш welder.krimon написа:Заварчиците заработват добре - не се изисква кой знае какъв език, работата може да бъде почасова и да зависи от теб работното ти време, абсолютният минимум на час е 25 долара ... остава да изкараш тапия и да се цаниш в някоя агенция.
http://www.labourmarketinformation.ca/s ... ew_search=
хората си искат яки дипломи и сертификати. а за да се докопа до тях...искат езици.
иначе за парите си права...добри са.
http://www.labourmarketinformation.ca/s ... ew_search=
Мдаа,аз личностни качества си имам достатъчно,самият факт ,че го казвам трябва да ти даде повод да се замислиш в/у моята оферта.
Предлагам се за 15 кинта на час да разкарвам работниците от вашата агенция със скул буса на работата на които ги водите .Единственното ми условие е да ми осигурите 8 часа заетост и мъните кеш.
Предлагам се за 15 кинта на час да разкарвам работниците от вашата агенция със скул буса на работата на които ги водите .Единственното ми условие е да ми осигурите 8 часа заетост и мъните кеш.