Да, обяд може и да няма безплатен, но кyрcове по Английски се намират.balbi написа:
Нали знаеш, че безплатен обяд никъде няма?
Търся съдействие за намиране на работа
-
Ами това беше доста отдавна, преди 7-8 години но мисля че и сега важи защото една позната наскоро го изкара и каза че няма много разлика от това което си спомням.danielle написа:delisted_2, извинявай да те питам, след като изкара този 3 седмичен курс и евентуално инструкторите ти помогнаха да си напишеш резюмето и да направиш research, би ли ми казал/а намери ли си работа и каква е? full time? какво е заплащането?:)
Колкото до заплатата - започнах на 14$, тогава това беше малко под средната заплата за Квебек. Но не това е най-важното. Научават се доста полезни неща които помагат по-късно да се намери по-хубава работа. Поне за мен беше така.
-
-
- Обратна връзка:
Друже CFS, и аз за 5 години понаучих много "френски", без да съм ходил на никакъв езиков курс. Но считам, че това не е достатъчно за прилична работа, където изискват този език. Пиша френски в кавички, поради някои мои виждания относно приликата и разликата на този език тук с онзи отвъд океана...Но това е друга тема
и аз предлагам на Бибко да не се засяга от нечии изказзвания
ееееее, ако бяхме всичките толкоз контактни....
това за езика го оставете.познавам хора в онтарио, повече от 5 години които твърде слабо разбират инглиш, което не им пречи да си имат бизнес... а дали вКвебек ще научиш френски, това е съвсем друга тема
ееееее, ако бяхме всичките толкоз контактни....
това за езика го оставете.познавам хора в онтарио, повече от 5 години които твърде слабо разбират инглиш, което не им пречи да си имат бизнес... а дали вКвебек ще научиш френски, това е съвсем друга тема
-
- Обратна връзка:
Приятели, аз не се засягам от ничии изказвания. Когато съм пускал постинга, съм бил наясно, че рискувам да бъде разпъван. Това са дреболии..
Но за мен мнението на всеки от вас е ценно, защото в обърканата ми в момента глава, може и да настъпи някакво просветление.
Добрата новина е, че не съм паднал духом и съм пълен с желание да се боря - за новата си работа, за къщата и просперитета на семейството ми!
Надявам се да продължите да ме подкрепяте и да ми давате своите съвети и предложения.
Но за мен мнението на всеки от вас е ценно, защото в обърканата ми в момента глава, може и да настъпи някакво просветление.
Добрата новина е, че не съм паднал духом и съм пълен с желание да се боря - за новата си работа, за къщата и просперитета на семейството ми!
Надявам се да продължите да ме подкрепяте и да ми давате своите съвети и предложения.
- ablood
- Обратна връзка:
Значи спокойно мога да ти кажа, че ако наистина искаше да си намериш работа, щеше да си го направил още миналата седмица.bibco написа:Приятели, аз не се засягам от ничии изказвания. Когато съм пускал постинга, съм бил наясно, че рискувам да бъде разпъван. Това са дреболии..
Явно не си чак такъв зорлия
Работа в Монреал колкото искаш.
Е къде е тая работа в Мтл.,работа има с лопата да я ринеш за 5 кинта и голямата мотика ,обаче човека търси нещо прилично поне за 15 .Във вашата агенция имате ли такива предложения ,ако да и аз бих се възползвал с удоволствие ,отказваме се от 25те на час които търсех и съм склонен на 15 ,ама да е нещо дето по цял ден да си клатя краката,така и така няма какво да правя по цял ден,защо да не заработя някой лев.
Очаквам предложения доказващи твърдението ,че работа има колкото си искаш.
Очаквам предложения доказващи твърдението ,че работа има колкото си искаш.