ще улучат one bedroom рент за $1500, средна цена на имот $800 000.....Най-ниска заплата сега $8/h. А от юни 2012 - $10,25/hСтранджата написа: За уцелилилите,честито!Въпросът е,за тези дето сега зареждат сачмите на ванкувърско стрелбище,какво ще улучат!?!
Аз избрах Ванкувър
Re: Аз избрах Ванкувър
- ablood
- Обратна връзка:
Тези подробности старателно се избягват, когато се описва високия стандарт. Висок, ама за някои.prace написа:ще улучат one bedroom рент за $1500, средна цена на имот $800 000.....Най-ниска заплата сега $8/h. А от юни 2012 - $10,25/h
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
- Напуснал форума
http://vancouver.kijiji.ca/c-housing-ap ... Z277081975"
http://vancouver.kijiji.ca/c-housing-ap ... Z276961854"
http://vancouver.kijiji.ca/c-housing-ap ... Z276867835"
Всеки ден разглеждам обяви за наеми. Също комуникираме с хора, които живеят там. Вярно, има 1 бедрум за по 1500$ ама те са в лъскави сгради в даунтаун.
Приятел от Монреал наскоро ме разубеждава за Ванкувър, ама аз искам да има море и планина Пък и все си мисля, че ще се устроим много добре там
За имотите: всяко нещо с времето си
http://vancouver.kijiji.ca/c-housing-ap ... Z276961854"
http://vancouver.kijiji.ca/c-housing-ap ... Z276867835"
Всеки ден разглеждам обяви за наеми. Също комуникираме с хора, които живеят там. Вярно, има 1 бедрум за по 1500$ ама те са в лъскави сгради в даунтаун.
Приятел от Монреал наскоро ме разубеждава за Ванкувър, ама аз искам да има море и планина Пък и все си мисля, че ще се устроим много добре там
За имотите: всяко нещо с времето си
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
-
Проблемът е,че времето и цените вървят ръка за ръка!
Аз мислех, че говорим за наем в самият Ванкувър...
Обявите в Киджиджи са за Surrey, Coqutilam and Burnaby. Вярно е, че те са около Ванкувър, де.
Обявите в Киджиджи са за Surrey, Coqutilam and Burnaby. Вярно е, че те са около Ванкувър, де.
стига де, поясни за да няма заблудени. Може да използваш паралел със София примерно. Кое влиза и кое не-Младост, Обеля, Надежда...prace написа:Аз мислех, че говорим за наем в самият Ванкувър...
Аз от село като ходя до Ванкувър и си мисля че съм стигнал още като сляза от Кокихаила. Това Chilliwack, Abbotsford... и те ми се струват като Ван
Майтапя се, да не се върже някой
Не, не се връзваме..Abbotsford i Chilliwack са малко далечко от Ванкувър, ама пак си зависи от гледната точка.
2 часа път са много или малко..
2 часа път са много или малко..
-
- Напуснал форума
Наеми, застраховки, такси.........въпрос е на добър разчет - не ме притесняват.
Недоброто знаене на английски е препъникамъчето. Директния контакт е важен.
Имам няколко месеца. Ще успеем
Недоброто знаене на английски е препъникамъчето. Директния контакт е важен.
Имам няколко месеца. Ще успеем
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
Вини Джоунс
- ablood
- Обратна връзка:
Глупости! Съжалявам за грубия език, ама това е направо смешно.pavelyankov написа:Наеми, застраховки, такси.........въпрос е на добър разчет - не ме притесняват.
Никакъв разчет не можеш да направиш, ако разходите са повече от приходите
А мога да ти направя и огромен списък с тлъсти, непредвидени тазходи, които веднага нулират разчета:
Повреда на кола $200 - $2000
Глоба $50 -500
Гуми - $300-800
Лекарства $30-$300
Спешно посещение на болен в БГ - $1000 (+ още 2 за пропусната заплата, разходи...)
Смяна на повреден TV, PC, пералня... $300 - 1000
Детето повреди чужда собственост...
...и множество други предплащания, промоции, които не са за изпускане, подаръци...
-
- Напуснал форума
Аblood, благодаря ти за включването
Това, което си ми изброил са просто страхове. Но не моите
Това, което си ми изброил са просто страхове. Но не моите
Вини Джоунс
Вини Джоунс
- ablood
- Обратна връзка:
Разбира се, ако нямаш кола, близки, имущество и така, или иначе си болен, разчетът е много по-лесен.
Аблоод ,затова всяко по нормално семейство заделя такъв бюджет-"непредвидени разходи" майна
поне 10 000 трябва да си оставиш настрана
поне 10 000 трябва да си оставиш настрана
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ablood
- Обратна връзка:
Какъвто и бюджет "непредвидени разходи" да калкулираш, започне ли каръщината се молиш да свърши, за да можеш да си наваксаш кредитите.
Другата крайност - заделяш за черни дни цяла година и но всичко си е наред. Тогава не устояваш на някое изкушение и влагаш събраните пари в него и точно тогава черна котка ти минава пътя...
Муха, за тази цел има кредитни карти и линии. Един месец повече, друг по-малко, но си харчиш безгрижно изкараното.
Другата крайност - заделяш за черни дни цяла година и но всичко си е наред. Тогава не устояваш на някое изкушение и влагаш събраните пари в него и точно тогава черна котка ти минава пътя...
Муха, за тази цел има кредитни карти и линии. Един месец повече, друг по-малко, но си харчиш безгрижно изкараното.
И влизаме в канадския сериен Филм "От линия на линия"и"Здравей моргидж"
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- ablood
- Обратна връзка:
Кредитната катра имаш между 1 и 2 месеца да я оправиш без лихви. Ако ти е слаб ангела и затъваш си е твой проблем.