Pyrelight написа:Айде, почна и ти като jovani! Да не кажа, че звучиш много подобно на него понякога...Vedren написа:Бистра написа:Ами нали ще пращаш първо адвокати после мутри. Да вземат да утрепат Батето после форума и Митето виновни. Митето в затвора а форума конфискуван. Кво ще правим тогаваИ защо така бе, мите, "неустановена за публиката локация"? Двоен стандарт ли надушвам, протекционизъм или що?
Я да му установите бърже локацията, та да се посмеем всички дружно! Няма да ме използвате само мен за отдушник на комплексите си, я!
П.П.Това горното го казах, защото аз като се регистрирам под нов ник веднага се осветляват всички коя съм, да не говорим за адреса и името ми, което аз намирам за заплаха и посегателство над личността ми.
Виж ми подписа! (Не частта за черчеветата, ами другата. )
Инак Батката споделя отношението ми към Озо. Не ме интересува! От връстници на баща ми няма как да се заинтересувам.
Не се грижа нито на беневолен принцип, нито срещу заплащане за старци. Да си хване филипино хаус-кийпър!
Стринке аэ съм на 50 г ма.На теб съм набор не на баща ти и нямам нужда някой да ми сменя памперса.
Баща ти да си вэеме филипинка,а ти от мен не се плаши,много си дърта эа мен,нищо няма да ти направя.На мен в таргета са ми поне 10-15 години по млади от теб.Ти ставаш само эа эабърсване.
Айде стига съм се дислокирал.Чао эа сега.