Marginal39 написа:Драсти.
Аз имам ужасно скапани зъби и съм редовен клиент на зъболекарите -:)
Та, мене БГ не ме кефи относно зъболечението.
Там ми правеха 1 зъб по 6 пъти а тука обикновено по 1 път ( освен ако не е много стар ремонта ).
С тва не си играя и си цакам яко, ако искаш ще пратя при мойте зъболекари, струва скъпо но за сметка на тва е качествено.
Чао & успех -:)
Напълно съгласна!!!
Аз в БГ зъби не сметам повече да си правя...
Тук не ми излиза без пари, обаче спрямо заплатата, която изкарвам, си е абсолютно безпроблемно да си платя зъболекарските услуги.
Да не говорим, че некой смета самолетните билети в коронки. И тук съгласна, с едно уточнение - за да заминеш за БГ ти трябват минимум 2 седмици, ама минимум! През това време си вземаш отпуска - я платена, я не! Ако не е платена - почвай да смяташ колко си назад. Да не псоменаваме, че имаш нужда от джобни пари, пари за да си заплатиш зъболекарската услуга на място...
Ако се напъна, ще се сетя за още некой харч, ама нема нужда - всеки сам си преценява.
Дълго време и аз се чудих къде да си направя имплант - сметах, сметах - ми в Канада ми излиза по-евтино, защото ми пести време и отсъствие от работа.
Да не забравяме и друго - при сложни интервенции правени в БГ и при евентуален проблем след това тук, няма кой да поеме отговорност, а просто ще си платиш като поп, за да отървеш кожата...
Като обобщение: не съм толкова богата, че да плащам евтино...
И да цитирам дългогодишния ми зъболекар в БГ - намери си богат мъж, та да ти плати металокерамика на всички зъби и после си пей сърце