Мухахахахахахахахаха.Stoni написа:Тук ми напомни, че ако ме изберете, за шеф на КРАКОКАНАДИЯ
ОБЕЩАВАМ..да преместя столицата на Кракозия от София в "Долината на дългите гащи" с център Гарменшпархенкирхен
Това е 3-я основен проблем на КРАКОЗИЯ
Canada-Bulgaria 80 te godini !!!
Mdaaaa mnogo se izviniavam zabravih che Quebec iska da se otcepva kato samostoiatelna darjavaMarginal39 написа:Muha, si4ko mi e qsno s izkliu4enie 6to sloji tva sys zatvarqneto na kry4mite v "Jivot V QC"?
Tuka kato stane kysno naprotiv otvarqt kojenite zavedeniq, ima kry4mi deto ti servirat goli koji.
Aide dano i vie v Ontario edin den porasnete -:)
Molia Glavnnia Kro Stoni da vzeme dymata
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
'' nie sme dlajni da proverim '' !!!
Cherna Kosmata Raka se e spysnala nad foryma
Ne vijdam kvo ima ob6to otcepvaneto s kojite & liokaneto ...myha написа:Mdaaaa mnogo se izviniavam zabravih che Quebec iska da se otcepva kato samostoiatelna darjavaMarginal39 написа:Muha, si4ko mi e qsno s izkliu4enie 6to sloji tva sys zatvarqneto na kry4mite v "Jivot V QC"?
Tuka kato stane kysno naprotiv otvarqt kojenite zavedeniq, ima kry4mi deto ti servirat goli koji.
Prosto iskah da ti kaja 4e temata koqto si po4nal ne e za tuka a e za ostanalata 4ast ot Canada.
Marginal39 написа:Ne vijdam kvo ima ob6to otcepvaneto s kojite & liokaneto ...myha написа:Mdaaaa mnogo se izviniavam zabravih che Quebec iska da se otcepva kato samostoiatelna darjavaMarginal39 написа:Muha, si4ko mi e qsno s izkliu4enie 6to sloji tva sys zatvarqneto na kry4mite v "Jivot V QC"?
Prosto iskah da ti kaja 4e temata koqto si po4nal ne e za tuka a e za ostanalata 4ast ot Canada.
Sory,ne znam kak e v Quebec ,no predpolagam che vavaji za ciala Canada
Na edna vrata pishelo ''Ne razbivai, ne vlizai ,niama nishto za kradene '' a ot doly pishelo
Муха, тук в Монтреал си има всичко онова което Крокозиянеца го кефи...единствената разлика е, че за да се кефи по кръчмите и да има време, сили и средства е нужно да си стегне задника, за няколко години да поучи, поработи, адаптира, и чак когато свойто място си намира да започне вечерите от трите да избира а ако ще и трите да яде...НО чак когато даде това което се полага да даде, след като вземе това което му се полага да вземе и зареди буферната зона та да се насира ако ще а не с насиране да започва и цял живот да стене че му миришело в Канада.То от него си е миризмата