ZA BOGA NE HODETE

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
stelata
Мнения: 3
Регистриран на: Съб Яну 22, 2005 3:40 pm

ZA BOGA NE HODETE

Мнение от stelata »

NA VNIMANIETO NA VSI4KI KANDIDAT EMIGRANTI NE HODETE VAV FIRMA :JANA E: te sa MU6ENNICI I OBIRDJII VZIMAT PARITE NA HORATA ZA DA IM OFORMIAT DOKUMENTITE ZA CANADA POSLE GI OSTAVIAT SAMI DA SI GONIAT NE6TATA ZA KOETO IM REJAT GLAVITE 800.evro NA 4OVEK ZA BOGA NE HODETE TAM.V MOMENTA GI RAZSLEDVAT ZA DALAVERI I FAL6IVI DOKUMENNTI
Гост

Мнение от Гост »

В този форум за "Жана Е" се е изговорило много за 3 години. Всичко това, което си написала е вярно и за съжаление все още има хора, които се хващат на тази въдица. За бога хора, да повторя stelata, четете форума.
Suny
Мнения: 421
Регистриран на: Вто Мар 23, 2004 3:37 am
Местоположение: Montreal

Мнение от Suny »

Blagodarenie na na6ite priateli koito minaha po tozi put i na FORUMA,
nie NE SE OPARIHME ot tazi firma!!!!!
Re6enieto e samo va6e- i to pravilnoto NE HODETE PRI "JANA-E"!
"Global Warming: Point of No Return?".............
http://www.youtube.com/watch?v=7FVZSUsT ... ed&search=
Пол Дюре
Мнения: 43
Регистриран на: Чет Дек 11, 2003 11:57 am
Местоположение: Montrеal

hm

Мнение от Пол Дюре »

Всъщност, най-доброто решение е да разчитате на себе си!
Аватар
estoyanova
Мнения: 628
Регистриран на: Съб Авг 23, 2003 1:34 pm
Местоположение: Sofia
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Хайде сега чакам naskoflex да каже колко мноооооого са печени тези от Жана Е и особено за късите поли на каките там.та така....те не се явяват на интервюта вместо вас но прибират 800 евро
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
Аватар
naskoflex
Мнения: 1104
Регистриран на: Вто Окт 05, 2004 6:10 am
Местоположение: лудницата в Лом

Мнение от naskoflex »

Печени са много,щото аз изгорях само с 50лв за формулярите за селекцията там ,които свалих за 2 секунди от нета ,да не говорим че се занимавам с реклама и имам куп чудесии да си ги разпечатя,даже и бизнес да започна като тях-но не знаех за форума е това беше-менташка работа,а относно документите за измама-трудови книжки и други глупости,може да си ги изработя сам-набутвайте се щом имате пари,аз нямам :) ,по добре изядени и изпити с някой приятел 50 лв,отколкото гуша на някой селски хитрец,който се възползва от нещастието на хората-ех каква клозетна държава сме само :)
NaviD
Мнения: 358
Регистриран на: Нед Фев 22, 2004 4:39 am
Местоположение: Mtl/CDN

800 евро

Мнение от NaviD »

800 евро на човек? Аз знаех за 300 евро и то за цялото семейство. По мое време бяха 300 долара. Доколкото си спомням, не поемат ангажимент за интервюто. Но както и да е , скъпи съфорумци, тръгнали по пътя към К., щом вече знаете за този форум и все пак отивате в Жана-Е ( ако ли не те как ще ви прецакат ) се сърдете само на себе си. А тези, които дават пари за адвокат?! Те какво правят ( адвокатите )? Същото като Жана-Е срещу доста повече пари. Защото канадското правителство е написало изрично да не се ползват посредници ( и не е опълномощавало никого за това).

Та, НЕ ХОДЕТЕ В ЖАНА-Е, но не само там, аи при всички останали които искат пари за да ви движат процедурата. Просто четете статиите на портала и питайте тук.

Успех!
nobleman

Мнение от nobleman »

Тази фирма "Жана-Е", в сравнение с една друга фирма, наречена "Go-to Canada", е китка за мирисане. Другите кожодери искат по 1999$. И най-интересното беше, че не ми дадоха смислен отговор за какво ще ги използват тия пари, след което аз им благодарих най-учтиво и ей - ме сега тук- без пари, и без адвокатски хонорари.
Аватар
yaiuat
Мнения: 612
Регистриран на: Нед Юли 27, 2003 6:29 am
Местоположение: Wall street
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

nobleman написа:Тази фирма "Жана-Е", в сравнение с една друга фирма, наречена "Go-to Canada", е китка за мирисане. Другите кожодери искат по 1999$. И най-интересното беше, че не ми дадоха смислен отговор за какво ще ги използват тия пари, след което аз им благодарих най-учтиво и ей - ме сега тук- без пари, и без адвокатски хонорари.
Проблемите идват от незнаието на хората в бг. Много са отчаяни и искат да се измъкнат от България като при това нито достъп до интернет имат нито знаят и могат да използват мрежата за себе си така че да реализират ефективно идеята си за напускане на страната. И разбира се свършват при разни фирми включит. и т.нар. посреднически легализирани. На теория са трудови борса, които те пращат да работиш или помагат да емигрираш. Но на практика те продават информация при това с договор. Цялата система в България е сгрешена и се основава на манипулирането и доенето на хората като се разчита на тяхното отчаяние, незнание и лековерие. Така е с всички политически избори - бай Стамат гласува за един а тоя последния си вкарва в парламента свойте хора, за които бай Стамат даже и не знае кои са. Така беше и с натрупването на огромния външен дълг 85-90г, пирамидите, банковата афера от 97, приватизацята 98-99, сега алтернативни загуби по управление на външ. дълг(почти $200 мил.), последния хит: т.нар. здравна каса и източването на спестяванията на хората със вноските и т.н. и т.н. Тормозят хората да събераът от тях 20 мил а т.нар цар си прибра имоти и гори за 500 мил, Държавната все още Булгартабак изнася контрабандно цигари за милиони, Общиска банка живее още в 97г - разпродават я на избрани частни фирми. И още много предишни сегашни и със сигурност предстоящи такива неща, които забавят със десетки години икономичски подем и нарастването на доходите. Ако населението не беше източвано толкова много през годините, сега минималната заплата щеше да е някъде 400 лв.

Обществото е манипулирано, продавано и разграбвано по различни схеми от една шепа хора. :idea:
dvmaystorova
Мнения: 74
Регистриран на: Чет Май 27, 2004 5:17 am
Местоположение: Bulgaria

Мнение от dvmaystorova »

Priateli, ne e samo firma Jana-E!
Vav Varna se e poyavila firmichka koiato obeshtava na horata 1 godishen trudov dogovor v Canada bez ezik i vreme za zaminavane-1-1.5 mes. Uj ne se chakalo za visa i ne se minavali medizinski.
Za sajalenie ne snam kak se kazva no nashite sasedi sa hodili tam-imali i reklama v Shumenski vestnik.
Pazete ne samo sebe si ot moshenizite a i poznati i priateli
Sardechni pozdravi! Dilyana
Аватар
darklady
Непокорна
Мнения: 2132
Регистриран на: Пон Дек 06, 2004 8:25 am
Местоположение: Под звездите

Мнение от darklady »

И аз без малко да се опаря от "Жана Е". Повлиях се от примамливите думи в сайта на фирмата. И ме спря само факта, че в момента нямах излишни 50 лв. След 1-2 месеца ми хрумна, че е по-добре да си купя компютър /до тогава ходех в зала или при приятели/ и да потърся повече информация. Благодаря на Бог и на форума, който открих съвсем в началото!! Сега имам формулярите и е въпрос на време да ги изпратя. И то само срещу месечната такса за доставката на интернет. А като прочетах за цените на "Go-to Canada" съвсем се шашнах!

Бедни или богати, българите трябва да се научат да ползват световната мрежа както каза yaiuat. И е крайно пошло някай да продава общодостъпна информация.

Присъединявам се към призива:
"ЗА БОГА, НЕ ХОДЕТЕ ПРИ "ЖАНА Е" ИЛИ КОЯТО И ДА Е ДРУГА ФИРМА".
Невъзможното е предизвикателство!
Аватар
petia4444
Мнения: 508
Регистриран на: Пет Юли 23, 2004 9:17 am
Местоположение: Edmonton,AB
Обратна връзка:

Мнение от petia4444 »

naskoflex написа:Печени са много,щото аз изгорях само с 50лв за формулярите за селекцията там ,които свалих за 2 секунди от нета ,да не говорим че се занимавам с реклама и имам куп чудесии да си ги разпечатя,даже и бизнес да започна като тях-но не знаех за форума е това беше-менташка работа,а относно документите за измама-трудови книжки и други глупости,може да си ги изработя сам-набутвайте се щом имате пари,аз нямам :) ,по добре изядени и изпити с някой приятел 50 лв,отколкото гуша на някой селски хитрец,който се възползва от нещастието на хората-ех каква клозетна държава сме само :)
и аз ,като тебе,само с 50 лв за де се ес,и пак после ги свалих от нета,ВЛАГОДАРЯ на всички тук,които ми помогнаха да стигна до интервю,без разни скъпи фирми,
ВЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ :haplio:
Аватар
yaiuat
Мнения: 612
Регистриран на: Нед Юли 27, 2003 6:29 am
Местоположение: Wall street
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

darklady написа:А като прочетах за цените на "Go-to Canada" съвсем се шашнах!
Бедни или богати, българите трябва да се научат да ползват световната мрежа както каза yaiuat. И е крайно пошло някай да продава общодостъпна информация.
Няма да стане това скоро, защото тия, които дърпат конците на законодателните комисии и разбира се в парламента нямат интерес да се образова народа. Защото умния и информиран бай Стамат се манипулира и управлява трудно и никога не би гласувал и търпял да се подиграват с него да плаща и да вдига на власт хора които въобще не познава. По лошото е че нещата се влошават. Народа затъпява и спира да му пука- даже се побъркват от безсилие. В казармата например половината от тия, които вземат вече не са завършили и средно- чудесен електорат за манипулиране и идеалната евтина работна ръка.
Аватар
coolcoldy
Мнения: 190
Регистриран на: Пет Сеп 24, 2004 3:44 pm
Местоположение: Mоntreal
Обратна връзка:

Мнение от coolcoldy »

Здравейте и от нас!
В самото начало както повечето от всички в този форум,а и тези които са вече в Канада информацият по процедурата е много чужда,така беше и при нас.Наши приятели от Пловдив ни препоръчаха Една консултантка,която е изпратила доста хора и си разбира от работата/от съображения за "скрита" реклама няма да я издавам,само ще ви кажа,че е преподавател по Фр.език в "Алианс Франсе"-Пловдив/
Ползвахме нейните услуги само като консултация да ни насочи какво е най-добре да пишем във формулярите така,че да е ОК.
Ние съшто подкрепяме идеята, че можеш и сам да се справиш със старта на процедурата.Затова такива псевдо консултанти, като тези заради които се отвори тази тема Get the fuck out.
До един извод сме стигнали, който може би е наи-ценното в съвременния свят,а именно Времето и Информацията,които за съжаление ние българите не ценим все още.
"...ако сме сами във вселената си е чиста загуба на пространството..."
Заключено