kVARTIRA SAS PERALNIA
kVARTIRA SAS PERALNIA
Zdraveite,
Izkam da popitam niakoi ot jivee6tite vav CAD dali moje da spodeli kak stoi tozi bolen \za men\ vapros otnosno pritejavaneto na li4na peralnia vav kvartirata ?Moi poznat mi spomena 4e tova bilo skapo ydovolstvie za novopristignali bez garanti!!!! Za oklo 1000-1300$
Izkam da popitam niakoi ot jivee6tite vav CAD dali moje da spodeli kak stoi tozi bolen \za men\ vapros otnosno pritejavaneto na li4na peralnia vav kvartirata ?Moi poznat mi spomena 4e tova bilo skapo ydovolstvie za novopristignali bez garanti!!!! Za oklo 1000-1300$
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Леле братче,..... като ти видях мечтата направо се задъхах...naskoflex написа:Перални няма,е сега ако кажете че и канализация няма ще е готино,а на мен мечтата ми от малък е да имам външен клозет,ще мога ли да си я осъществя в Канада
Ама така се задъхах, че по-добре да не споделям...
И сигурно още повече си мечтаеш да си вършиш работата при -40
!!!Да не забравиш да си вземеш чук, длето и разни други подръчни....!!!!
tornado написа:Леле братче,..... като ти видях мечтата направо се задъхах...naskoflex написа:Перални няма,е сега ако кажете че и канализация няма ще е готино,а на мен мечтата ми от малък е да имам външен клозет,ще мога ли да си я осъществя в Канада
Ама така се задъхах, че по-добре да не споделям...
И сигурно още повече си мечтаеш да си вършиш работата при -40
!!!Да не забравиш да си вземеш чук, длето и разни други подръчни....!!!!
е той на ли има flex на него не му требе чук.. само по-дълъг разклонител
А по-старите форумци, спомняте ли си великата дискусия за пералните от 2003. Мая е направила страхотно описание, само жалко, че в Архива няма кирилизация.
Да ти кажа че всичкиблокове имат перални. Прането започва ор 1,25 както и сушенето. Пералня няма да ти трябва за начало. Потърси ж мненията ми и ще видиш че се намират и обзаведени апартаменти без гаранти. Е малко скъпичко ама за начало стават.
Ето ти ти телефона:
Les Immeubles Beau-Lieu Enr.
[514] 276 9910
Ето ти ти телефона:
Les Immeubles Beau-Lieu Enr.
[514] 276 9910
e готино е това, като клекнеш и ти изтръпнат краката! няколко пъти съм го изпитвал,но поне беше лято. при минус 20 не знам какво ще стане обачеnaskoflex написа:Перални няма,е сега ако кажете че и канализация няма ще е готино,а на мен мечтата ми от малък е да имам външен клозет,ще мога ли да си я осъществя в Канада
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Ами как какво ще стане Сашка-с едно малко изключение,ще стане като във вица за тоалетните на чукчитеsasho71 написа:e готино е това, като клекнеш и ти изтръпнат краката! няколко пъти съм го изпитвал,но поне беше лято. при минус 20 не знам какво ще стане обачеnaskoflex написа:Перални няма,е сега ако кажете че и канализация няма ще е готино,а на мен мечтата ми от малък е да имам външен клозет,ще мога ли да си я осъществя в Канада
-
- Администратор
- Обратна връзка:
Ааа, сетих се, класика просто, особено описанието на другаря Хубенов!Ombudsman написа:А по-старите форумци, спомняте ли си великата дискусия за пералните от 2003...