Баце го няма, но тия дето гласуваха за Баце останахте. Същите гласуваха преди за Царо, после за Пъдаро/Баце, после за Льотчика на Курнелка, после за Чалгаро, след това пак за Льотчика и за Киро Ментата.joro написа: ↑Съб Яну 15, 2022 12:44 amБаце го няма вече, а новото поколение в България ще ви сложи в малкия джоб по образование и владеене на чужди езици. А българите в чужбина все още живеят в 1990 г. когато беше модерно да се плюе по всичко и всеки в България. Явно такива и ще си останете. Съжалявам за вас.Pavel M написа: ↑Съб Яну 15, 2022 12:20 amЖоро Бце ви Бац през последните 15-20 години така ви проми мозъцте ,че не намирам смисъл да ти обеснявам колко сте изтървани.и да искаш да го разбереш няма как да се случи.
не съм от 30 години в канада а март тая година правя 20 от как стъпих тук.между временно имах едно прекъсване от 7 години когато си бях в българия.
кво да ти кажа бе пич тудно ще се поправи щетата която баце нанесе на поколението от теб и по нататък.
обичам си българия и там ще си пукна обаче това което направиха след мен а и ти си жертва на това няма лесно и бързо да се оправи.
не че тук е цветя и рози като допълним и шибания климат тук,но поне за сега човешкия живот ма някакво значение.
в българия създадоха неграмотно,простовато и покорно население дето за всичко да е виновно и от него нищо да не зависи.
знам,че си и няма да го разбереш ама въпреки всичко да се изкажа.
Да ви е честито правителството на Отечествения Фронт и ръководната роля на БСП!
Колкото до новото поколение в България, тия с образование и езици не се връщат в България - не може всички да станат министри като Киро Ментата.
Ако останат ги чака твойта съдба - гастербайтери в Германия.