agent Ozo написа:Естествено, че без зъболекар НЕ МОЖЕ. Ама и зъболекаря без медсестра може само КРАТКОВРЕМЕННО - за един или няколко дни. И то пак зависи от конкретните случаи. Макар и да не съм специалист, предполагам със сигурност, че има и процедури, при които участието на сестрата е не само удобно и желателно, ами задължително.
А Health Canada даже много го бърка ако някой се оплаче, че обществен фонд се харчи безконтролно като се предлагат услуги със занижено качество.
Защото и диваците вече са научени, че в зъболекарския кабинет трябва да има и сестра. И може да няма само ако е болна. И то не за седмици и месеци.
Прав си Ози, без сестра мога един до няколко дни и лимитирани процедури. Ама "диваците" както ти ги наричаш имат толкова много нужда от толкова много лечение, че аз мога да си избера, кое ми е лесно и мога да го направя без сестра. Отнема ми малко повече време, но тяхната алтернатива е да не седнат днес и да ги боли до след два месеца, когато идва следващата смяна. Познвай кое си избират. Естествено днес от седналите 5 вече пациента на стола, двама ще дойдат уте и вдругиден, а аз реално предоставих повече от преглед само на трима души.
Важен е ФАКТА, че аз без сестра мога, тя без зъболекар не може. Вари го, печи го, това положението.
И за да се "отчета" на моралния стожен на форума, още две пломби, ще да са станали над 3000 вече за деня. Остава ми още един пациент, да видим какво ще се случи.
Батка - и според мен в България е мизерия, ама ти й се кефиш, нали. Всеки има право на мнение, само в този форум трябва да питаме теб, ози, танграта и шефа на вселената какво да ни е мнението и кога и как да го изразяваме.
ПС: като се замисля, че ми е кеф да ти чета простотийте (все пак съм на супер изолирано място в момента), а и на теб ти е кеф да ме дразниш с тях, то така може да го откараме още няколко страници с безсмислици, както и последните 15 години вече.