Македония. И краят на ТОЗИ ЕС
- roumensp
Re: Македония. И краят на ТОЗИ ЕС
Значи с 8 F16 (модел на близо 50 години) Тиквата ще охранява 2 държави ... голем охранител, големо чудо.
F-16 block 70 не само, че не е произведен още, но и заводът не е построен за него.roumensp написа:Значи с 8 F16 (модел на близо 50 години) Тиквата ще охранява 2 държави ... голем охранител, големо чудо.
Толкова за 50-те години модел. Радарната му система ще е от поколение "4++".
Тъкмо ще има достатъчно място да завиватroumensp написа:Значи с 8 F16 (модел на близо 50 години) Тиквата ще охранява 2 държави ... голем охранител, големо чудо.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
SFBG82 написа:F-16 block 70 не само, че не е произведен още, но и заводът не е построен за него.roumensp написа:Значи с 8 F16 (модел на близо 50 години) Тиквата ще охранява 2 държави ... голем охранител, големо чудо.
Толкова за 50-те години модел. Радарната му система ще е от поколение "4++".
За същите кинти се купуват 11 парчета СУ 35 4++ и ще останат кинти и за бири , а и съм 100 % сигурен че са в пъти по добри от Ф16 , а завода си ги бълва като топъл хляб, даже се подготвят няколко ескадрили за комшиите сърби ФОР ФРЕЕ, гербаджийски чехъл !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Освен Б. да се обади и той на Ердоган ония да охраняват всите държави, щот поне са поръчали С400 на руснаците...myhata II написа:...
За същите кинти се купуват 11 парчета СУ 35 4++ и ще останат кинти и за бири , а и съм 100 % сигурен че са в пъти по добри от Ф16 , а завода си ги бълва като топъл хляб, даже се подготвят няколко ескадрили за комшиите сърби ФОР ФРЕЕ, гербаджийски чехъл !
Embrace your climate change!
- ablood
- Обратна връзка:
Всъщност преди няколко години Индия се отказа оа покупката на над 100 F16 SUPER Viper (от по-високият ъпгрейд спреqмо българските базови Viper) и поръчаха модерни фенски самолети за да могат при нужда да наритат пакистанците с тяхните F16. Още се дърлят и сега преговарят да позволят на индийците сами да си произвеждат бюджетни самолет, че и на нас да продават.SFBG82 написа:F-16 block 70 не само, че не е произведен още, но и заводът не е построен за него.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.