optics написа:Жоре, един въпрос:
- В това силно ускорително движение на България нагоре с начална позиция последното място в Европа, колко позиции нагоре се е придвижила вече?
Ето откъде идва негативизма в България по отношение на нас - емигрантите, Оптиксе. От прозиращите зад подобен род въпроси, задавани от емигранти като теб, чувства на високомерие, пренебрежение и презрение към България и живеещите в нея.
Или ти, викаш, задаваш на Жорката този въпрос с най-топли и добри чувства?
напълно си прав агенте.
аз например много се нервех на новоизлюпените емигранти,както ги наричах новопоканачени българи и влизах в какви ли не спорове,но с времето евуюлирах и има няма вече 10-15 години как в глупави спорове не влизам като съм си запазил правото обаче да им се надсмивам и да си правя неприкрит т.шак със тях гледай ки им сеира отстрани когато започнат да изпадат в нервни кризи плащайки по този начин за високомерието,презрението и пренебрежението към България и живеещите в нея/както ти по горе цитираш/
след тоя коментар гледай само как първи Румбата от ванкувър ще ми скочи,а след нея наред ще се появи и БиБи/Арх.Бистрието от ст. катрин макар и да е в 3 седмична ваканция и да е обещала че до края и няма да се вясва тука
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
roumensp написа:Батка, що си мислиш, че някой дава и 5 стинки за дивотиите дето пишеш ?
Още повече, че аз никога не ти “скачам”, само си комуникираме.
добре де.корегирам се.
не скачаш,а подскачаш като ощипана мома на седянка
особенно като напомня на аудиторията ,че живееш в малкото пенджаби,циганската махала на ванкувър
Да се връзва човек на подобни глупости означава да падне до твоето интелектуално ниво, разбирай на амеба.
BTW аз не се отнасям пренебрежително към България, а само към някои нейни поданици охарактеризирани от премиера си като “мат’рял”. Един от отличителните белези на матряла е да гледа в канчето на другия, вместо в собствените си проблеми и лайната, в които е затънал.
да бе някой все ти гледал в канчето.
направо се скъсваме от завист ,че си се набутал в най голямото ванкувърско гето и съседите са ти от филма Слона моя приятел.
Pavel M написа:да бе някой все ти гледал в канчето.
направо се скъсваме от завист ,че си се набутал в най голямото ванкувърско гето и съседите са ти от филма Слона моя приятел.
Не е никак голямо даже, не всеки цървул като твоя милост може да извади 2 милиона за барака.
Ти така и не отговори къде точно го канеше tonny на чашка, в панделата дето уж даваш нощна или зад геврека ? Не е лесно да въртиш синджирче сред циганите в Руси, май така излезе ... а като гледам и таксита не наемат, та пак скучаеш по нощите.
Pavel M написа:да бе някой все ти гледал в канчето.
Не е никак голямо даже, не всеки цървул като твоя милост може да извади 2 милиона за барака.
Ти така и не отговори къде точно го канеше tonny на чашка, в панделата дето уж даваш нощна или зад геврека ? Не е лесно да въртиш синджирче сред циганите в Руси, май така излезе ... а като гледам и таксита не наемат, та пак скучаеш по нощите.
румба това че си цървул с барака за 2 милиона които банката ти е дала на заем че да и върнеш 3 докато я изплатиш не променя факта че съри,бр.колумбия където ти е бунгалото е известно сред широката публика като малкото пенджаби населено преобладаващо от циганизирано населени,население сред което явно добре се чувствал щом си се омешил със себеподобни и си успял да се адаптираш което лично мое мнение си и достойно за уважение
Изчезващите майки - главна заплаха за националната сигурност (нещо ви се стопява рая щото като ви е?ът политиците деца не се раждат, само ви болят г?зовете и си плащате в твърда валут а (изкарана от Канада и ЕУ)). Късно е либе за китка: https://www.24chasa.bg/novini/article/6973513"
Батка, банката каквото ми е дала си го е получила обратно, като изключим последните 50к. Не може всички да сме цървули като теб, които взимат без да могат да плащат и фалират.
А сега ми отговори на един единствен въпрос: може ли нормален човек да пише в 3:30 през нощта на форум в държава, с която не го свързва нищо друго освен грандиозното му осиране преди години ?
ПП
После що емигрантите се отнасяли пренебрежително ... е как да се отнасят, след като българопитеци като батката им пишат идиотщини по форумите ?
roumensp написа:Батка, банката каквото ми е дала си го е получила обратно, като изключим последните 50к. Не може всички да сме цървули като теб, които взимат без да могат да плащат и фалират.
А сега ми отговори на един единствен въпрос: може ли нормален човек да пише в 3:30 през нощта на форум в държава, с която не го свързва нищо друго освен грандиозното му осиране преди години ?
ПП
После що емигрантите се отнасяли пренебрежително ... е как да се отнасят, след като българопитеци като батката им пишат идиотщини по форумите ?
на мен по ми се чини, че казва истината за индийското Съри !
ама кво ти пука ве Румба, ти заради себе си ли живееш или заради хората ?
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
В Съри наистина има много индийци ... само че площта му и населението му са колкото Пловдив и Варна взети заедно и аз съм поне на 20 км от индийския район. Батката си драска колкото да не заспи, не е лесно всеки ден нощна.
Иначе си прав, че няма за какво да ми пука, аз живея където и както на мен лично ми харесва.
roumensp написа:Батка, банката каквото ми е дала си го е получила обратно, като изключим последните 50к. Не може всички да сме цървули като теб, които взимат без да могат да плащат и фалират.
ПП
румба да ти отговоря на единствения ти въпрос рискувайки да се повторя и потретя:
-работя нощна смяна надзирател в затвора,наблюдавам как затворниците спазват дневния режи,в моя случай как спазват нощния режим .
основните ми задължения са да следя дали се отвиват и дали приемат редовно предписаните им медикаменти и да им помагам от време на време в измерването на телесната им температура
други въпроси