Kan_Tangra написа:в Канада даже съдържание нямате на етикетите
Отново стария въпрос - ти живял ли си изобщо в Канада ?
Не бе, само ти живееш в Канада.
От двама ни - само аз. Гледай си вашите цигани и други проблеми и забрави за тоя форум, това е съвета ми.
ти на Съри Канада ли му викаш
че то си е настояща индокитайска жунгла
случайно канадци да виждаш около себе си,ама истински англосаксонци ,а не от новите точки,потури и тюрбани
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Kan_Tangra написа:в Канада даже съдържание нямате на етикетите
Отново стария въпрос - ти живял ли си изобщо в Канада ?
Не бе, само ти живееш в Канада.
От двама ни - само аз. Гледай си вашите цигани и други проблеми и забрави за тоя форум, това е съвета ми.
ти на Съри Канада ли му викаш
че то си е настояща индокитайска жунгла
случайно канадци да виждаш около себе си,ама истински англосаксонци ,а не от новите точки,потури и тюрбани
За втори път ти потретвам, че са ти много миризливи цървулите, за да знаеш аз къде живея. Слушай си "Сандокан с двата ножа" докато въртиш геврека нощна и не се обаждай от коневръза.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
чакаме сега оптикса да пусне някоя снимка с графити от софийските булеварди и руменсп от ванкувър да ни обесни колко спокоен е живота в циганските махали на канада
бтв.то случайно българската махала в торонто на +пийп/косбърн не беше ли в сърцето на грийктаун дето са се гърмели тази вечер като за световно.
машалла,ей на това му викам канейдиан сейфти лайф стайл
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
чакаме сега оптикса да пусне някоя снимка с графити от софийските булеварди и руменсп от ванкувър да ни обесни колко спокоен е живота в циганските махали на канада
бтв.то случайно българската махала в торонто на +пийп/косбърн не беше ли в сърцето на грийктаун дето са се гърмели тази вечер като за световно.
машалла,ей на това му викам канейдиан сейфти лайф стайл
А забрави ли циганските каруци дето обикалят и крадат пластмасовите бутилки от контейнерите? Ами, че това си е истински и безкраен тероризъм! А бездомните кучета и дупките по ботаническите градини и изсъхналите кактуси в София?
Да не забравяме и неправилно паркиралите коли!!! Тръпки ме побиват като се сетя за това.
ivandaman написа:...
За мен обаче е точно обратното.. Аз лично вече съм вътре със няколко хилядарки след 5 катастрофи за 2 години без НИТО ЕДНАТА да е по моя вина..
Загубих 2 коли и накрая за капак на всичко един ме прегази с 60км/4 пред училището на сина ми докато ходя по улицата.. Дори не бях в колата
Споделям тези факти за да не се чудят някои що съм такъв "Хейтър" и нетолерантен..
Не съм нито едното нито другото, но когато ей такива поли-коректни простотиЙ започнат да ме засягат лично като ми бъркат в джоба, и афектират здравето, мисля че имам право да съм леко "фрустриран"
Звучи доста тъжно. Аз бих се замислил да се преместя някъде във вътрешността, в малко градче без много улично движение и университети. Явно да живееш във Ван си има своята висока цена.