Българи в Манитоба
Българи в Манитоба
Ако има такива в форума нека пишат тук ,ще е приятно да се запознаем и обменим информация .
Re: Българи в Манитоба
Може и да има, ама да не им се пише...То Манитоба не е за всеки. Специално място е.Atanas86 написа:Ако има такива в форума нека пишат тук ,ще е приятно да се запознаем и обменим информация .
Кое му е толкова цпециално ? Нещо много май се плашат от тази Манитоба .prace написа:Може и да има, ама да не им се пише...То Манитоба не е за всеки. Специално място е.Atanas86 написа:Ако има такива в форума нека пишат тук ,ще е приятно да се запознаем и обменим информация .
много е гот, само за идиоти и наркомани !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Прекрасна е!. Поживей и ще видиш.Atanas86 написа:Кое му е толкова цпециално ? Нещо много май се плашат от тази Манитоба .prace написа:Може и да има, ама да не им се пише...То Манитоба не е за всеки. Специално място е.Atanas86 написа:Ако има такива в форума нека пишат тук ,ще е приятно да се запознаем и обменим информация .
Ти видяла ли си?prace написа:Прекрасна е!. Поживей и ще видиш.Atanas86 написа:Кое му е толкова цпециално ? Нещо много май се плашат от тази Манитоба .prace написа:Може и да има, ама да не им се пише...То Манитоба не е за всеки. Специално място е.Atanas86 написа:Ако има такива в форума нека пишат тук ,ще е приятно да се запознаем и обменим информация .
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Да. И Саскачуан съм видяла.Ivan1007 написа:Ти видяла ли си?prace написа:Прекрасна е!. Поживей и ще видиш.Atanas86 написа:Кое му е толкова цпециално ? Нещо много май се плашат от тази Манитоба .prace написа:Може и да има, ама да не им се пише...То Манитоба не е за всеки. Специално място е.Atanas86 написа:Ако има такива в форума нека пишат тук ,ще е приятно да се запознаем и обменим информация .
-
Добър ден
В Риджайна и в Саскатун има много готини, добри и доста издържливи българи.
Поздрави от Риджайна
В Риджайна и в Саскатун има много готини, добри и доста издържливи българи.
Поздрави от Риджайна
Ако си живяла и в Саскетчуан и Манитоба, освен в Чилауак, ти съчуствам и разбирам донякъде защо си се върнала в България.prace написа: Да. И Саскачуан съм видяла.
Само донякъде обаче.
Мисля, че е крачка назад
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Ivan1007 написа:Ако си живяла и в Саскетчуан и Манитоба, освен в Чилауак, ти съчуствам и разбирам донякъде защо си се върнала в България.prace написа: Да. И Саскачуан съм видяла.
Само донякъде обаче.
Мисля, че е крачка назад
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Въпрос на гледна точкаIvan1007 написа:Ако си живяла и в Саскетчуан и Манитоба, освен в Чилауак, ти съчуствам и разбирам донякъде защо си се върнала в България.prace написа: Да. И Саскачуан съм видяла.
Само донякъде обаче.
Мисля, че е крачка назад
- Kan_Tangra
Top Winter Events & Festivals in Manitoba
travelmanitoba.com
Manitoba Holidays in 2018/2019
Ако това са забавленията, то си представям трудното какво е.
Брррр!
Манитобски лъв.
http://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/ ... -1.3455329"
Сигурно и той си мисли: "Ееее, голяма далавера е, че емигрирах в Манитоба! Много ми е топло! Много ми е топло! Защо Африка не е добро място за живеене!"
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола