ГУД ИЪР за продан
ГУД ИЪР за продан
Продава се ЕДИН брой гума ГУГИЪР абсолютно нова с джантата - 120 $
в гр. Монреал
http://www.kijiji.ca/v-view-details.htm ... 852aa2a6d9"
в гр. Монреал
Re: ГУД ИЪР за продан
превозното средство продава ли се по отделноkonstanta написа:Продава се ЕДИН брой гума ГУГИЪР абсолютно нова с джантата - 120 $
в гр. Монреал
изпитвам силен интерес но само към джантата
По силен от СПИНА по страшен от РАКА сега за сега си остава ПРОСТАКА
Продават се заедно . Купувате още един комплект от магазина и ето един чифт гуми на супер цена.
"По -добре да пренапишем живота си,отколкото да се мьчим да го слепим"
janiz, батката си прави гаргара. Хич няма да му е евтоно да си купи дори едната гума. Най-малко 1000 долара, със самолетния билет през Букурещ. Ако се почуди още малко и сезона започне ще плати 500 долара повече.
че кой ще ти купи 1 гума бе, след като шанса да си намери същата втора е много малък, защо просто не я оставиш отпред пред входа да я подариш !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- roumensp
Муха, аз бих казал същото поне за 90% от обявите в тоя раздел, но гледам да не го правя, тъй като не ми се полага да се меся на хората. Ако има кой да им плаща и им се занимава, да го правят.myhata II написа:защо просто не я оставиш отпред пред входа да я подариш !
МУХА , Можеш да си оставяш своите вещи пред вратата.........Ако се купи още една същата ,нова гума от магазина , то ще се получи чифт на много изгодна цена.
Избора е Ваш ........
Избора е Ваш ........
"По -добре да пренапишем живота си,отколкото да се мьчим да го слепим"
-
Правилно!И ако стават гумите за мотор,си екипиран за зимата!janyz написа:МУХА , Можеш да си оставяш своите вещи пред вратата.........Ако се купи още една същата ,нова гума от магазина , то ще се получи чифт на много изгодна цена.
Избора е Ваш ........
-
Този модел GOOD-YEAR Eagle LS не се произвежда отдавна . Новият е GOOD-YEAR Eagle LS 1 или 2.
Тази гума предполагам , че е била резервна стандартна и не е била ползувана , не че ми е работа , но все пак много коментари за една гума
Тази гума предполагам , че е била резервна стандартна и не е била ползувана , не че ми е работа , но все пак много коментари за една гума
Ако гледаш цената в обявата
Тази гума трябва да е платина с диамантиPrix 1 200 000,00 $
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
ФокЦвагена без пари, резервната му гума и тя безценна
- Pyrelight
- Напуснал форума
...И Линко супер хубав човек, с който се познава от 20 години.Marto написа:ФокЦвагена без пари, резервната му гума и тя безценна
Този е или онзи, който пишеше навремето с точки, тирета и звездички, или пък гумата е пълна със ситен бял прашец и отвреме-навреме му дръпва по една пътечка.
Чудно ми е дали някой се обажда в ки-жи-жи на такива обяви.
''Между другото това ми е помогнало по мoй си начин: няма нещо на този свят, което да ме мотивира повече от твърдението " няма да стане", ай сиктер.''