Работа в Монтреал
-
Работа в Монтреал
Здравейте,
Фирма за технически услуги търси човек,
всякакви въпроси на лични след представяне на CV,
идеалният старт за новодошли.
Благодаря
Фирма за технически услуги търси човек,
всякакви въпроси на лични след представяне на CV,
идеалният старт за новодошли.
Благодаря
-
Re: Работа в Монтреал
Нагоре !
- roumensp
Търси човек за какво, за "технически услуги" (каквото и да означава това), почистване тоалетните на офиса или просто да ви снима за спомен ?
Това май е първата обява, за която бих казал, че е директно за кофата, без изобщо да се замисля.
Това май е първата обява, за която бих казал, че е директно за кофата, без изобщо да се замисля.
- optics
- Модератор
Хахах, вече технически ли им викат ?
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
-
Много ви моля,
Ако нямате какво да правите, правете го другаде.
Който наистина се интересува, контактува с мен и се разбираме много добре за какво става дума.
Който търси само да клюкари, се изнервя, че няма всичко да научи.
Вие щом си имате работа добре платена, приятна ,сигурна,чиста и на близо, оставете на мира тези,които търсят и предлагат,
моля.
Ако нямате какво да правите, правете го другаде.
Който наистина се интересува, контактува с мен и се разбираме много добре за какво става дума.
Който търси само да клюкари, се изнервя, че няма всичко да научи.
Вие щом си имате работа добре платена, приятна ,сигурна,чиста и на близо, оставете на мира тези,които търсят и предлагат,
моля.
Пуснах им мухата и минаха в нелегалност. Голям смех!
- roumensp
Сигурно ти липсват "технически умения", пък им е кофти да ти го кажат в очите.feather написа:Пуснах им мухата и минаха в нелегалност. Голям смех!
Или си забравил да пратиш и cover letter заедно с резюмето ...
-
Бъдете позитивни и вярвайте в успеха,
Кандидатствайте по-смело !
Каква е тая простотия,
това ми прилича на събиране на лични данни!
Аз не бих си пратил СВ на такава обява.
Какво означава технически??? Всичко, което е от офис до водопроводчик е технически( архитектурен техник, ВиК техник, строителен техник, компютърен техник, лабораторен техник, и не знам си още колко много!
И на всичкото отгоре егати наглостта, след пускане на СВ била дискусията, все едно сливи има в устата да каже набурзо поне за коя сфера става дума.
Що не я блокирате тая тъпа обява, то си личи, че е измама, че на всичкото отгоре и новодошли цели! Защо ли?
Пазете се и не пращайте нищо, не си давайте данните!
това ми прилича на събиране на лични данни!
Аз не бих си пратил СВ на такава обява.
Какво означава технически??? Всичко, което е от офис до водопроводчик е технически( архитектурен техник, ВиК техник, строителен техник, компютърен техник, лабораторен техник, и не знам си още колко много!
И на всичкото отгоре егати наглостта, след пускане на СВ била дискусията, все едно сливи има в устата да каже набурзо поне за коя сфера става дума.
Що не я блокирате тая тъпа обява, то си личи, че е измама, че на всичкото отгоре и новодошли цели! Защо ли?
Пазете се и не пращайте нищо, не си давайте данните!
А и вече цял месец нищо новодошло не е намерил
Към работодателя: Човек, отвори една обява в интернет, не е сложно, щом си и т.нар. техничар и виж какво представлява една истинска обява за работа.
Към работодателя: Човек, отвори една обява в интернет, не е сложно, щом си и т.нар. техничар и виж какво представлява една истинска обява за работа.
В задачата се пита - за какво точно се кандидатства в случая?Constructor написа:Бъдете позитивни и вярвайте в успеха,
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Именно, ама виж каква наглост, разговор след изпратено СВ!!!! Е, това не е ли събиране на лични данни? Значи, ако има малко акъл и иска да си спести работа, поне ще напише сферата на работа, така може хиляди СВ да получи и какво??? ... той трябва да ги чете всичките!Koko написа:В задачата се пита - за какво точно се кандидатства в случая?Constructor написа:Бъдете позитивни и вярвайте в успеха,
Тоя е дребен тарикат, ама като във оня виц "Ако мине"...
Мен ми звучи на мултилевъл маркетинг:
Бъдете позитивни и вярвайте в успеха,
-
Абсолютно си прав(Pumpy) , и вече имам добър кандидат.
Не от форума.
Идеята беше да помогна на кадърни българи, абсолютно вярвам, че сме
над средното ниво, но този негативизъм...
Вярвам, че съединението прави силата, а ние сме толкова разделени !
Благодаря (не) на всички !
Не от форума.
Идеята беше да помогна на кадърни българи, абсолютно вярвам, че сме
над средното ниво, но този негативизъм...
Вярвам, че съединението прави силата, а ние сме толкова разделени !
Благодаря (не) на всички !