Шофьор клас 1 за Монреал

Купувам-Продавам.Обяви за работа. Квартири.
Публикувай отговор
NaviD
Мнения: 358
Регистриран на: Нед Фев 22, 2004 4:39 am
Местоположение: Mtl/CDN

Шофьор клас 1 за Монреал

Мнение от NaviD »

Фирмата в която работя търси шофьор с клас 1. Работи се в Монреал и околности, няма фиксирано работно време. Превоз на нови автомобили до дилъри. Заплащането е на кола и на миля, престой поради ремонт НЕ СЕ заплаща. Ако нямате опит в бранша има тренинг, който НЕ СЕ заплаща. Няма изискване за стаж, работата е отговорна и собствениците държат на точността - внимателна манипулация с колите, с екипировката и нормална комуникация с премащите стоката. Фирмата се намира в Сен Йосташ.

Работата не е за хора, които не издържат на студ, жега и трафик. Добрата физическа форма и познаването на основните пътища пряко влияят на заработката. Изисква се известно време докато шофьора се научи да работи с екипировката, комбинациите от автомобили, които може да товари и тн. За всеки е индивидуално, повечето след втория месец работят с темпо , позволяващо добро заплащане. Причиняването на щети в началото се случва и се приема сравнително нормално.

Носенето на работни обувки ( стоманени бомбета), предпазни очила и светлоотразителна жилетка по време на товарене са задължителни и НЕ СЕ подсигуряват от работодателя.( поне в началото)

Ако някой проявява интерес нека се свърже с мен на ЛС за повече подробности
CHVORA
Мнения: 57
Регистриран на: Вто Юни 28, 2005 1:55 pm

Re: Шофьор клас 1 за Монреал

Мнение от CHVORA »

Здравейте! Интересувам се от обqвата ! Ако е валидна, молq, обадете се на тел 514 402 9547. Благодарq!
Публикувай отговор