Подаване на документи през 2015 година!
Re: Подаване на документи през 2015 година!
2457 номер бях и цъкнах в 8:30 и секунди (Монреалско време). В чакалнята бях към 50мин.
и аз цъкнах в 8:30 но съм над 70000 номер. Как става така незнам
giggs, незнам и аз. Много е странен този алгоритъм. Прилича ми на лотариен принцип.
Може и така да е. Полжелавам ти успех, дано те одобрят
мерси, giggs
и аз успях да подам но не съм платила
браво, sonisoni
браво, sonisoni, аз като гледам няма да успея
Моя номер 7900 също се класира, но човека на когото го дадох не успя да го ползва
13.06.16 - DCSQ reçu par le MIDI
14.06.16 - Ouverture du dossier
01.08.17 - Liste personnalisée reçu
28.08.17 - Envoie de documents
30.08.17 - Réception de documents - Mr Corbeil
31.08.17 - AR documents demandés
01.11.17 - Présence du bouton vert
14.06.16 - Ouverture du dossier
01.08.17 - Liste personnalisée reçu
28.08.17 - Envoie de documents
30.08.17 - Réception de documents - Mr Corbeil
31.08.17 - AR documents demandés
01.11.17 - Présence du bouton vert
Много жалко, наистина.billy_boy написа:Моя номер 7900 също се класира, но човека на когото го дадох не успя да го ползва
Аз съм човека който не успя с номера на bily boy и все пак огромни благодарности към него за помощтта.
някой, ако има свободен номер да казва
Май, ще се пробваме на следващото подаване
да попитам тези които успяха да подадат документи юни месец прилагали ли сте някакви други документи или само платихте таксите
Имам въпрос относно смяната на адреса.
Моят мъж ще сменя адреса скоро, ще се връща в България, а на мен ми предстои да го сменям в края на годината и искам да ви питам какво трябва да направя за да актуализират информацията в досието.
Вчера успях да подам док. и платя и днес получих мейл, че са ми отворили досие и ще започват анализ на информацията.
Написали са и че Veuillez noter que votre demande est associée au territoire suivant : Europe de l'Ouest
Връщането в България на единия ще има ли отношение към процедурата? Аз може и да остана в западна Европа, още не съм сигурна. Аз съм водещият кандидат.
Моят мъж ще сменя адреса скоро, ще се връща в България, а на мен ми предстои да го сменям в края на годината и искам да ви питам какво трябва да направя за да актуализират информацията в досието.
Вчера успях да подам док. и платя и днес получих мейл, че са ми отворили досие и ще започват анализ на информацията.
Написали са и че Veuillez noter que votre demande est associée au territoire suivant : Europe de l'Ouest
Връщането в България на единия ще има ли отношение към процедурата? Аз може и да остана в западна Европа, още не съм сигурна. Аз съм водещият кандидат.