Ееееех, де да бях на такава заплатаmyhata II написа: Джоро, все се каня да те питам, на каква заплата си от ГРОБ ?
Какво се случва в България?
Re: Какво се случва в България?
"Което не става с кубатура, става с обороти"- девиз на японската фирма Кавазаки
Аааа нищо не се случва в България, ши знайш!
Ама нищо!
Само предколедно това:"Все още няма яснота ще има ли оставки в ръководството на ДПС след речта на Ахмед Доган, в която той отправи остри критики към лидера на движението Лютви Местан."
Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/325093-%D0%BD ... %80%D0%B8-(%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0" ).html
Ама нищо!
Само предколедно това:"Все още няма яснота ще има ли оставки в ръководството на ДПС след речта на Ахмед Доган, в която той отправи остри критики към лидера на движението Лютви Местан."
Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/325093-%D0%BD ... %80%D0%B8-(%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0" ).html
Един българин, живеещ в чужбина посетил България и на летището попитал първия срещнат таксиметров шофьор:
-Как е България?
-Ами добре е.
- По-точно?
-Абе не е добре.
-Как е България?
-Ами добре е.
- По-точно?
-Абе не е добре.
- ablood
- Обратна връзка:
Важни критерии по който да различим тролски/жълт/събективен новинарски сайт:klisurov написа:Бихме могли да започнем с новинарски сайт, на чиято обективност бихме могли да се доверим.
1. Има въпросителни в заглавията.
2. Публикува новини от "информирани лица" и подобни безстойностни анонимни източници.
3. Публикува крещящи заглавия, а в ситния текст пояснява, че това е непотвърдена информация от еди-кой-си.
4. Mielle дава линкове към тях.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Пред този своеобразен ЦИРК в навечерието на Коледа, бледнее всичко останало!
/дори и поста над мен не е на нужната висота/
ДПС свиква по спешност Централен съвет на партията. Той ще се проведе от 13,30 часа утре, а малко преди това – от 13 часа се събира и парламентарната група, съобщи "Стандарт".
http://dnes.dir.bg/news/ahmed-dogan-dps ... 06616?nt=4"
ДПС свиква по спешност Централен съвет на партията. Той ще се проведе от 13,30 часа утре, а малко преди това – от 13 часа се събира и парламентарната група, съобщи "Стандарт".
Сокола отвръща на удара... Аз мислех, че се е пенсионирал, а той е заглаждал косъма в някой харем... Да свика Дивана на Бъдни вечер.
Embrace your climate change!
Да не те е налегнала носталгията.klisurov написа:Бихме могли да започнем с новинарски сайт, на чиято обективност бихме могли да се доверим.
И т.к. не мисля, че има такъв, посочете, моля, примерно два, които "допълвайки се", да покажат относителната реалност в България.
- klisurov
- Обратна връзка:
Не.succes написа:Да не те е налегнала носталгията.klisurov написа:Бихме могли да започнем с новинарски сайт, на чиято обективност бихме могли да се доверим.
И т.к. не мисля, че има такъв, посочете, моля, примерно два, които "допълвайки се", да покажат относителната реалност в България.
Но така и не разбрах сега Местан в турското посолство ли е, или не.
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
- optics
- Модератор
Че е цирк цирк е, ама че бил на Коледа ми се струва прекалено значение му отдавате. Чудо голямо, че се събрали да изключват Местан по Коледа.Mielle написа:Пред този своеобразен ЦИРК в навечерието на Коледа, бледнее всичко останало!
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Важното е да няма разцепление у форума. Затова дайте да обединим около една по-прилична гледна точка и това е...Ivan1007 написа:Годината на разцеплението
Embrace your climate change!
news.bg написа:Пазарджишки циганин скандализира Фейсбук с миниарсенал от оръжия
Видеоклип, който се разпространява в социалните мрежи и платформи за видеосподеляне като "YouTube", скандализира мнозина.
На него се вижда циганин, носещ по себе си солидно количество златни бижута, позиращ в геройска поза до бял "Мерцедес", в багажника на който сякаш има миниарсенал.
Vision without action is a daydream.
Action without vision is a nightmare.
Action without vision is a nightmare.
- optics
- Модератор
Цялата махла се дигнала в негова защита - "Имал внуче и се зарадвал човекът"
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
- Bistra
- Напуснал форума
Я, чак сега се зачетох...Каква е тази негативна тема! Не ви е срам! Нищо положително да не виждате! Тц, тц, тц!...
Имаше навремето една доста по-позитивна тема от изгонената ни съфорумка аплето..."Намерили България" мисля се казваше. Та трябва да ги обедините двете и е желателно такива ю-тюб изяви да се пускат като рекламни клипчета по чуждестранните туристически агенции. Да са подготвени предварително хората, какво ще намерят. Машшала, ашколсун!
Мух, Пазарджик не е ли близо до Пловдив, бре?...Или този е от охранителите на бензиностанции, да не се притесняваме излишно?
Имаше навремето една доста по-позитивна тема от изгонената ни съфорумка аплето..."Намерили България" мисля се казваше. Та трябва да ги обедините двете и е желателно такива ю-тюб изяви да се пускат като рекламни клипчета по чуждестранните туристически агенции. Да са подготвени предварително хората, какво ще намерят. Машшала, ашколсун!
Мух, Пазарджик не е ли близо до Пловдив, бре?...Или този е от охранителите на бензиностанции, да не се притесняваме излишно?
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Банско пак ни отсрами пред чуждестранните туристи:
http://www.economynews.bg/%D0%B1%D0%B0% ... 67804.html"
http://www.economynews.bg/%D0%B1%D0%B0% ... 67804.html"