ivalin написа:Извинвай, ablood! Аз въобще не знаех, че имаш нещо общо с обявата и мисля, че няма смисъл да го приемаш чак толова лично, че да пишеш за това в съвсем друга тема. Ще се опитам да отговоря с две - три думи на въпросите ти.
1. Мястото не е такова за каквото се предлага.
2. Въобще не става въпрос за заплащането.
3. Да, предложили са му съвсем различна работа от тази в обявата и въобще не е станало въпрос за друга. Оказва се, че посредника до последно не е знаел за кава работа става въпрос. Моя човек е бил на интервю без да знае изобщо за каква работа става въпрос. А те хората в Доларамата си търсели консиерж да им отпушва кенефите, а не работник в склад с незнам си какви заврангулки...
4. Да, моя източник е повече от сигурен!!!
Заплащането било ок, твоят човек не знаел за каква работа става въпрос, но бил 100%(!!!) измамен. При това бил "повече от сигурен източник".
Благодаря за разяснението.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
ivalin написа:Извинвай, ablood! Аз въобще не знаех, че имаш нещо общо с обявата и мисля, че няма смисъл да го приемаш чак толова лично, че да пишеш за това в съвсем друга тема. Ще се опитам да отговоря с две - три думи на въпросите ти.
3. Да, предложили са му съвсем различна работа от тази в обявата и въобще не е станало въпрос за друга. Оказва се, че посредника до последно не е знаел за кава работа става въпрос. Моя човек е бил на интервю без да знае изобщо за каква работа става въпрос. А те хората в Доларамата си търсели консиерж да им отпушва кенефите, а не работник в склад с незнам си какви заврангулки...
Заплащането било ок, твоят човек не знаел за каква работа става въпрос, но бил 100%(!!!) измамен. При това бил "повече от сигурен източник".
Човека е измамен, тоест обявата е измама, защото е имал очаквания, че ще го правят директор на нещо, но не по-долу от водопад, а те наглите канадци му предложили да оправя запушени кенефи - тяхната мама капиталистическа......
За да излезеш на шомаж трябва да си работил минимум 6 месеца като хамалин "на бяло", иначе не става.
Е ставa, ако някой те назначи фиктивно, ама за такива, които си слагат главата в торбата за форумни плямпала, май не се сещам.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Човека е измамен, тоест обявата е измама, защото е имал очаквания, че ще го правят директор на нещо, но не по-долу от водопад, а те наглите канадци му предложили да оправя запушени кенефи - тяхната мама капиталистическа......
Аз досега за почти 10 години в Канада, Торонто Онтарио , канадец чистач, доставчик на храна/ пици, суши и пр./, разносвач на рекламни материали НЕ ВИДЯХ, но за сметка на това има цели градове на Цоциал и то от канадци !
Ошава,Милтън и Брамптън !
Ай ся де !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Всичките боклукчии са канадци до един.
25 $ на час да хвърляш чувалите в камиона как ти се струват?
Ма, а уреди се де! Не се изисква кой знае каква квалификация.
Нашите хора все ги дискриминират. Ееех грозде, ееех кислоч!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:Всичките боклукчии са канадци до един.
25 $ на час да хвърляш чувалите в камиона как ти се струват?
Ма, а уреди се де! Не се изисква кой знае каква квалификация.
Нашите хора все ги дискриминират. Ееех грозде, ееех кислоч!
А забравих и Монреал !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
myhata II написа:Това като опити за обиди ли да го приемам ?
Пак си тръгнала да пикаеш с/у вятъра, да няма после пак "модератории" !
Какви обиди, какви 5 лева бълнуваш?!
Тури поне една снимчица за доказателство! Толкова ли много искам?
Женските пикаят "на гнездо", така че "срещу вятъра" или "по вятъра" все тая!
3. Да, предложили са му съвсем различна работа от тази в обявата и въобще не е станало въпрос за друга. Оказва се, че посредника до последно не е знаел за кава работа става въпрос.Моя човек е бил на интервю без да знае изобщо за каква работа става въпрос. А те хората в Доларамата си търсели консиерж да им отпушва кенефите, а не работник в склад с незнам си какви заврангулки...
Абе човек, ти явно въобще не включваш или се правиш на луд, защото жена ти е в далаверата...?! За заплащането не съм писал, че е ОК, а, че няма да го коментирам. И не, че само моя човек не знаеше за каква работа става въпрос, ами и твоятата фирма посредник, за която дереш земята. Повече от сигурен източник е без кавички, разбирай го както искаш, но като казвам сигурен значи сигурен и нищо повече или по-малко, ясно...?!
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Като работех с тази агенция, един ден пращат един българин да работи с мене на камионите (разтоварване). Пристигаме там и пича ме пита къде са струговете, отначало си мислех че се майтапи, ама той говореше сериозно. Десипет му казала че поста е за оператор на машина. Голям майтап беше. Тегли и майните и си тръгна. Аз изкарах още малко и се чупих и аз.