Само дето непрекъснато споменава хората от игнор-листатаfighter написа:optics написа:Отклонявате се от темата. Давайте примери
Аз например Бистриния (пример) го разбрах
Аналгин - Тва за сменянето на гащи не важи за мъжете нали ? Че сЪ притесних, че не влизам в нормата.
Ми аз точно пример дадох:
Една жена сложила в черен списък 15 мъже и не се занимава повече с тях, обаче тия мъже не пропускат да я споменат във всяко второ мнение. Типично по български - големи мъже
Простотии на българския манталитет
Re: Простотии на българския манталитет
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- Bistra
- Напуснал форума
А не ти ли се струва жалко, как същата дузина мъже, която очевидно не ме приема, да убеждава мъжа ми, който междувпрочем не познава, нито пък някога ще познава, че трябвало да се развежда с мен? Ще речеш, че са му на него навити, което е меко казано странно.fighter написа: Да ти кажа честно, щото ми е жалко да гледам една дузина мъже, които се опитват да надприказват жена. И като не могат, да започват с по ганьовски отношение. Не могат да разберат, че Бистра си е Бистра
Мен жена не се е намерила да ме надприказва, па камо ли мъж.
P.S.S.S. Всъщност аутсайдерите са точно 9 бр. - обичайните заподозрени, които се появяват под всеки мой пост и от чиито простотии с радост се лиших.
Последно промяна от Bistra на Нед Фев 01, 2015 6:33 pm, променено общо 1 път.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Не можах да разбера само, взе ли тескерето, стана ли канадски гражданин?fighter написа:Ти гледай някой да не опъва на жена ти гащите, кво те е еня за "стрина"IFF написа: Станах разноглед вече, кой беше Щерю, кой Файтъра, и кой опъва на стрина кафевите гащи
Bistra написа:А не ти ли се струва жалко, как същата дузина мъже, която очевидно не ме приема, да убеждава мъжа ми, който междувпрочем не познава, нито пък някога ще познава, че трябвало да се развежда с мен? Ще речеш, че са му на него навити, което е меко казано странно.fighter написа: Да ти кажа честно, щото ми е жалко да гледам една дузина мъже, които се опитват да надприказват жена. И като не могат, да започват с по ганьовски отношение. Не могат да разберат, че Бистра си е Бистра
Мен жена не се е намерила да ме надприказва, па камо ли мъж.
какъв повод за гордост само да имаш уста като латерна
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
Не Какво общо има това?IFF написа:Не можах да разбера само, взе ли тескерето, стана ли канадски гражданин?fighter написа:Ти гледай някой да не опъва на жена ти гащите, кво те е еня за "стрина"IFF написа: Станах разноглед вече, кой беше Щерю, кой Файтъра, и кой опъва на стрина кафевите гащи
Да, бе! Как ли пък не! Не се били намерили.. Само 15-на са от този форум.Bistra написа:Мен жена не се е намерила да ме надприказва, па камо ли мъж.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
А, нищо, само се чудех простотиите дето ги ръсиш на кой манталитет се дължат, на българския, или на поканадчения!fighter написа:Не Какво общо има това?IFF написа:Не можах да разбера само, взе ли тескерето, стана ли канадски гражданин?fighter написа:Ти гледай някой да не опъва на жена ти гащите, кво те е еня за "стрина"IFF написа: Станах разноглед вече, кой беше Щерю, кой Файтъра, и кой опъва на стрина кафевите гащи
Прав си Простотиите аз ги ръсяIFF написа:А, нищо, само се чудех простотиите дето ги ръсиш на кой манталитет се дължат, на българския, или на поканадчения!fighter написа:Не Какво общо има това?IFF написа:Не можах да разбера само, взе ли тескерето, стана ли канадски гражданин?fighter написа:Ти гледай някой да не опъва на жена ти гащите, кво те е еня за "стрина"IFF написа: Станах разноглед вече, кой беше Щерю, кой Файтъра, и кой опъва на стрина кафевите гащи
Боец, не е простотия твоето, бе. На това му се вика живо въображение.
Та затуй не ти идва въобще на акъла, че израза "опъва на Стрина кафевите гащи" може и да означава "разгласява издънките ѝ", "показва кирливите ѝ ризи" и т.н. С други думи, все неща, в които няма нищо цинично и еротично, както е в твоята представа, родена от споменатия израз.
Със сигурност нещо от типа на мъжка ръка смъкваща гащи от женски задник.
Та затуй не ти идва въобще на акъла, че израза "опъва на Стрина кафевите гащи" може и да означава "разгласява издънките ѝ", "показва кирливите ѝ ризи" и т.н. С други думи, все неща, в които няма нищо цинично и еротично, както е в твоята представа, родена от споменатия израз.
Със сигурност нещо от типа на мъжка ръка смъкваща гащи от женски задник.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Anyway...........
IFF написа:А, нищо, само се чудех простотиите дето ги ръсиш на кой манталитет се дължат, на българския, или на поканадчения!fighter написа:Не Какво общо има това?IFF написа:Не можах да разбера само, взе ли тескерето, стана ли канадски гражданин?fighter написа:Ти гледай някой да не опъва на жена ти гащите, кво те е еня за "стрина"IFF написа: Станах разноглед вече, кой беше Щерю, кой Файтъра, и кой опъва на стрина кафевите гащи
Chomsky написа:.... за две години е напляскала 4485 мнения, като всеки ден е шляпкала по близо 5. А за умствената стойност на последните може да се съди по това че съставляват 24% от всички мнения някога написани във Приказки под шипковия храст. Направи да го крръстят онзи раздел - Мохабедите на Биистра.
И тая тръгнала да говори за дебиллност
ми кво чудно има.тя никога не го е крила това момичето/да се подмажа и аз по добре звучи от стрина/analgin написа:Chomsky написа:.... за две години е напляскала 4485 мнения, като всеки ден е шляпкала по близо 5. А за умствената стойност на последните може да се съди по това че съставляват 24% от всички мнения някога написани във Приказки под шипковия храст. Направи да го крръстят онзи раздел - Мохабедите на Биистра.
И тая тръгнала да говори за дебиллност
[Мен жена не се е намерила да ме надприказва, па камо ли мъж.
P.S.S.S. Всъщност аутсайдерите са точно 9 бр. - обичайните заподозрени, които се появяват под всеки мой пост и от чиито простотии с радост се лиших. *]
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
То ако и върнат и мненията, дето най-милостиво и ги изтриха, няма да са по пет на ден. Но тишината в една спалня ... - имаше някакъв лаф навремето.
Нейните простотии са култови. Например - Как водела гаджета в някаква квартира, пък след време Жеко ли беше, Жельо ли беше я е бил взел "честна" ... Много въпроси пораждат тия словоизлияния, но нали тя си ни е оръжие за масово поразяване, както сама се похвали
Баси, с Иван, с Гийка, с Румен ... винаги може да се говори по някаква тема нормално и да се намерят допирни точки. Това независимо, че по други може да сме на двата полюса. Мадам "искренно и лично" си е тотална щета отвсекъде. Навремето имах колега, дето и той като нея. Където и каквото да се говори, той го "имал същия случай" и се започват едни локуми, да не ти е работата.
Бг-манталитета си е такъв дори и на ... южния бряг. Честит празник на тия от другия бряг де
Нейните простотии са култови. Например - Как водела гаджета в някаква квартира, пък след време Жеко ли беше, Жельо ли беше я е бил взел "честна" ... Много въпроси пораждат тия словоизлияния, но нали тя си ни е оръжие за масово поразяване, както сама се похвали
Баси, с Иван, с Гийка, с Румен ... винаги може да се говори по някаква тема нормално и да се намерят допирни точки. Това независимо, че по други може да сме на двата полюса. Мадам "искренно и лично" си е тотална щета отвсекъде. Навремето имах колега, дето и той като нея. Където и каквото да се говори, той го "имал същия случай" и се започват едни локуми, да не ти е работата.
Бг-манталитета си е такъв дори и на ... южния бряг. Честит празник на тия от другия бряг де
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк