Heavy metal Montreal
-
Heavy metal Montreal
9 август.Жан Драпо.Металика,Апокалиптика и бира.Желаещи да заформим групичка ?
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Heavy metal Montreal
Гледах го този фестивал, ама да ти призная честно...Виждат ми се скъпички билетите за 1-2 песни на Апокалиптика.
За Металика не бих се охарчила, а останалото е, предполагам, запълващ талаш.
За Металика не бих се охарчила, а останалото е, предполагам, запълващ талаш.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Дайте линк да видя часа -на работа съм....
"В живота не винаги можем да имаме това, което искаме,но нищо не се знае"
- Bistra
- Напуснал форума
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
- Люта чушка ®
Аз клоня по-скоро към неделяta, заради Slayer, BadReligion и Symphony Х
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Брей, ето малко запълващ талаш: Офспринг, Монстер Трак, Боди каунт, Слейър, Антракс и това за скромните $175 за уикенда...Bistra написа:..., а останалото е, предполагам, запълващ талаш.
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
-
Ascao написа:Брей, ето малко запълващ талаш: Офспринг, Монстер Трак, Боди каунт, Слейър, Антракс и това за скромните $175 за уикенда...Bistra написа:..., а останалото е, предполагам, запълващ талаш.
- Bistra
- Напуснал форума
Брей, на това му се викало въпрос на вкус! Или нямам право? А за мен е скъпо, защото е по 2 + такси...На такъв фестивал си заслужава да отидеш, ако слушаш повече от 1-2 групи, какъвто не е моят случай. Приятно изкарване!Ascao написа:Брей, ето малко запълващ талаш: Офспринг, Монстер Трак, Боди каунт, Слейър, Антракс и това за скромните $175 за уикенда...Bistra написа:..., а останалото е, предполагам, запълващ талаш.
Именно, затова изброих 5 + Металика която няма нужда даже и от споменаване.Bistra написа:
На такъв фестивал си заслужава да отидеш, ако слушаш повече от 1-2 групи, какъвто не е моят случай. Приятно изкарване!
Няма и съмнение че ще си изкараме приятно.
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
- Люта чушка ®
Горките ние, дето имаме широкоспектърни музикални апетити Обречени сме доживотно да пълним касичките на организаторитеBistra написа:...На такъв фестивал си заслужава да отидеш, ако слушаш повече от 1-2 групи...
Хайде наште! Яжте люти чушки!
- Bistra
- Напуснал форума
The choice is yours! Освен това заминавам утре. Та харчи си средствата, както намериш за добре! Мен рядко са ме привличали стадни посещения на нещо си, независимо какво.Люта чушка ® написа:Горките ние, дето имаме широкоспектърни музикални апетити Обречени сме доживотно да пълним касичките на организаторитеBistra написа:...На такъв фестивал си заслужава да отидеш, ако слушаш повече от 1-2 групи...
Тати няма ли го в Канадата, да ти блати билетите?Bistra написа:Брей, на това му се викало въпрос на вкус! Или нямам право? А за мен е скъпо, защото е по 2 + такси...На такъв фестивал си заслужава да отидеш, ако слушаш повече от 1-2 групи, какъвто не е моят случай. Приятно изкарване!Ascao написа:Брей, ето малко запълващ талаш: Офспринг, Монстер Трак, Боди каунт, Слейър, Антракс и това за скромните $175 за уикенда...Bistra написа:..., а останалото е, предполагам, запълващ талаш.
Плати, блати, млати, клати и т.н.IFF написа:Тати няма ли го в Канадата, да ти блати билетите?Bistra написа:Брей, на това му се викало въпрос на вкус! Или нямам право? А за мен е скъпо, защото е по 2 + такси...На такъв фестивал си заслужава да отидеш, ако слушаш повече от 1-2 групи, какъвто не е моят случай. Приятно изкарване!Ascao написа:Брей, ето малко запълващ талаш: Офспринг, Монстер Трак, Боди каунт, Слейър, Антракс и това за скромните $175 за уикенда...Bistra написа:..., а останалото е, предполагам, запълващ талаш.
Биде вечер, биде утро - ден един :
От главните сцени:
APOCALYPTICA - добре стържат, но няма мъгел, онуй дето тегли каруцата един вид
VOIVOD - страшно крив звук, едва се чуваха. Местна гордост, дълга история, но нищо особено за непредубедения зрител.
DROPKICK MURPHYS - ирландски песни за маса, твърде добре. Публиката много им се радва, даже им се размина че са от Boston и са фенове на Bruins.
ANTHRAX - Скот Йън още го бива да опъва жиците, машалла
METALLICA - свириха каквото гласувала публиката, а публиката (особено младата) не познава важни песни като No remorse и Leper Messiah например поради пропуски в седемгодишното възпитание. Все пак изборът беше само на песни отпреди 20+ години, което ни връща вярата в младото поколение.
THE OFFSPRING - селямсъзи, никакъв контакт с публиката а и много стерилно свириха.
Разходих сe малко до другите сцени, където е само за напреднали юзери.
NEKROGOBLIKON - зли негодници, имаше истински гоблин в групата
WHITECHAPEL - много, ама много сериозни хора, само за ценители
Stay tuned...
От главните сцени:
VOIVOD - страшно крив звук, едва се чуваха. Местна гордост, дълга история, но нищо особено за непредубедения зрител.
DROPKICK MURPHYS - ирландски песни за маса, твърде добре. Публиката много им се радва, даже им се размина че са от Boston и са фенове на Bruins.
METALLICA - свириха каквото гласувала публиката, а публиката (особено младата) не познава важни песни като No remorse и Leper Messiah например поради пропуски в седемгодишното възпитание. Все пак изборът беше само на песни отпреди 20+ години, което ни връща вярата в младото поколение.
THE OFFSPRING - селямсъзи, никакъв контакт с публиката а и много стерилно свириха.
Stay tuned...
«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
-
c200 написа:Биде вечер, биде утро - ден един :
От главните сцени:
Stay tuned...