Търся лекарството Xiaflex

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
vio
Мнения: 226
Регистриран на: Чет Сеп 08, 2005 11:03 pm

Търся лекарството Xiaflex

Мнение от vio »

Търся лекарството Xiaflex, което помага за болестта на Dupuytren. Лекарството е канадско и се произвежда от Actelion - имат офис в Лавал, Монреал. Обаче по аптеките ми казват че не го доставят. Знае ли някой дали мога да го купя директно от производител? Предполагам че отговорът ще е не, но питам за всеки случай, ако някой е успял да го намери. Питам за провинция Квебек, но ако мога да го купя от друга провинция веднага отивам. Дали го има някъде да се продава онлайн?

Знам че лекарството се продава и в САЩ, но не знам от къде мога да го купя, а и май е само с рецепта. Моля който има някаква информация как и от къде да го намеря да пише тук или на лични. Цената няма значение. Много благодаря!
Аватар
Independent
Мнения: 1723
Регистриран на: Пет Сеп 24, 2004 8:03 am
Местоположение: Montreal, QC

Re: Търся лекарството Xiaflex

Мнение от Independent »

Аз предполагам, че ако имате рецепта, аптеката няма как да ви откаже да го достави, дори и да трябва да изчакате няколко дни за това. Има много лекарства, които аптеките не държат в наличност заради краткия срок на трайност или търсенето, но ако се иде с рецепта винаги го доставят с няколко дни закъснение.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
vio
Мнения: 226
Регистриран на: Чет Сеп 08, 2005 11:03 pm

Re: Търся лекарството Xiaflex

Мнение от vio »

за съжаление в аптеката ми казаха, че дори с рецепта не могат да го доставят, защото никой от доставчиците им не го предлага. Оказа се, че лекарството може да се получи само от лекар, който има право да го инжектира. В Квебек има само трима такива. Явно лекарите си го доставят директно от производител. Ако някой се интересува от лекарството или болестта, нека ми пише, можем да обменим информация.
Публикувай отговор