медицински изследвания
Re: медицински иследвания
milly,благодаря за отговора,но в темата за медицински не открих това което ме интересуваше.идеята ми беше,дали има конкретен случай на спряна процедура през последните години,ако човека е здрав в момента.за първи път пиша в този форум и няма съвършен човек допускат се грешки.точка или запетая това ли е проблема моля простете.
едва ли е това което искаш да прочетеш и със сигурност не е свързано с твоя случай, но погледни тук
Можеш да попиташ на място, когато правиш медицински или пък с ЛЛ се посъветвай.
Повечето кандидати след като получат визи следят раздел Живеем в Канада. Понеже медицинските са малко преди това, много е малка вероятността хора в подобна ситуация и вече живеещи в Канада да видят поста ти тук. Не знам дали ми разбра мисълта
Можеш да попиташ на място, когато правиш медицински или пък с ЛЛ се посъветвай.
Повечето кандидати след като получат визи следят раздел Живеем в Канада. Понеже медицинските са малко преди това, много е малка вероятността хора в подобна ситуация и вече живеещи в Канада да видят поста ти тук. Не знам дали ми разбра мисълта
Ce n'est pas en écoutant qqn parler que l'on évolue. C'est en agissant et en vivant des expériences.
-
Re: медицински изследвания
Привет!
И ние минахме изследванията във Вита този петък. Прегледите не са никак страшни.
Казаха, че всичко ни е наред. Дано и канадците да са на това мнение
Сега ни остава само да чакаме покани за визи.
И ние минахме изследванията във Вита този петък. Прегледите не са никак страшни.
Казаха, че всичко ни е наред. Дано и канадците да са на това мнение
Сега ни остава само да чакаме покани за визи.
06.09.2013 - интервю - УСПЕШНО!
30.10.2013 - втори пакет документи до Сидни
17.12.2013 - баркодове
19.02.2014 - покана за медицински
20.03.2014 - изискано свидетелство за съдимост от ФБР
24.03.2014 - покани за визи
23.06.2014 - полет до Монреал
17.12.2013 - баркодове
Здравейте,
и ние приключихме с тази тема, медицински във Вита на 25.02.2014, а от днес и с промяна в онлайн статуса.
- към писаното до тук бих могъл да добавя само, че не съм много доволен от обслужването във Вита, за тези пари и записан час от седмица не очаквах да се редим на огромни опашки с 2 малки деца, иначе бяха мили.
- дано скоро се похвалим и в другата тема!
и ние приключихме с тази тема, медицински във Вита на 25.02.2014, а от днес и с промяна в онлайн статуса.
- към писаното до тук бих могъл да добавя само, че не съм много доволен от обслужването във Вита, за тези пари и записан час от седмица не очаквах да се редим на огромни опашки с 2 малки деца, иначе бяха мили.
- дано скоро се похвалим и в другата тема!
DSC Виена - 15.09.2011г.
Интервю - 06.09.2013 г
Сидни - 08.10.2013
Баркодове - 26.11.2013г.
Медицински - 12.02.2014
Покана за визи - 05.03.2014
Визи - 05.04.2014
Полет до Монреал - 26.05.2014
Интервю - 06.09.2013 г
Сидни - 08.10.2013
Баркодове - 26.11.2013г.
Медицински - 12.02.2014
Покана за визи - 05.03.2014
Визи - 05.04.2014
Полет до Монреал - 26.05.2014
-
Странно!
Ние никъде не чакахме. Пред лабораторията имаше двама човека. Ние се помотахме, защото някой от нас бяха ходили скоро до тоалетната и нямаха "муза" в момента. Пред рентгена бяхме първи, но пропуснахме една жена, която беше притеснена и бързаше за някъде. При доктор Савчева си влязохме направо, без чакане. Пак излезе два часа цялата работа, но не защото сме чакали кой-знае колко. Всички бяха много мили с нас.
Може би при вас се е получило така, защото сте били там в началото на седмицата. След почивните дни опашките при лекарите винаги са големи...
Ние никъде не чакахме. Пред лабораторията имаше двама човека. Ние се помотахме, защото някой от нас бяха ходили скоро до тоалетната и нямаха "муза" в момента. Пред рентгена бяхме първи, но пропуснахме една жена, която беше притеснена и бързаше за някъде. При доктор Савчева си влязохме направо, без чакане. Пак излезе два часа цялата работа, но не защото сме чакали кой-знае колко. Всички бяха много мили с нас.
Може би при вас се е получило така, защото сте били там в началото на седмицата. След почивните дни опашките при лекарите винаги са големи...
06.09.2013 - интервю - УСПЕШНО!
17.12.2013 - баркодове
17.12.2013 - баркодове
Вчера и аз минах изследванията. Въпреки, че исках да са във "Вита", представителя на МОМ, който ми записа часа ми каза, че за посочения ден може да ме запише в "Грийнберг". По прочетоното тук, бях малко разочарован, но се оказа, че притисненията ми са били напразни. Всички изследвания бяха в ж.к. "Дружба" 2. Бях 30 минути по-рабно. Всичко стана много бързо - урина, кръв, рентген и преглед. Никъде не съм чакал. Нямаше други пациенти. За един час и бях готов. Повече време отиде във въвеждането на данните в системата. Всички бяха много любезни. След обяд ми казаха и резултатите от изследванията.
На тези, които им предстоят да направят своите изследвания там, искам да им кажа да не се притесняват изобщо. Като единствен недостатък бих посочил само отдалечеността в сравнение в "Вита", но мисля че всичко останало компенсира това.
На тези, които им предстоят да направят своите изследвания там, искам да им кажа да не се притесняват изобщо. Като единствен недостатък бих посочил само отдалечеността в сравнение в "Вита", но мисля че всичко останало компенсира това.
-
За статистиката - имам покана за медицински от 06 март. (03 януари - баркодове)
keriros, не, няма да те спрат, но ще те подложат на допълнителни изследвания и ще искат да ти направят 2 рентгенови снимки. Едната в деня на прегледа, а другата трябва да е поне след 3 месеца. Така че можеш да очакваш малко забавяне в процедурата. Казвам малко, защото 3 месеца на фона на останалото време се ядва. Поздрави и успех,keriros написа:milly,благодаря за отговора,но в темата за медицински не открих това което ме интересуваше.идеята ми беше,дали има конкретен случай на спряна процедура през последните години,ако човека е здрав в момента.за първи път пиша в този форум и няма съвършен човек допускат се грешки.точка или запетая това ли е проблема моля простете.
Здравейте, искам да попитам поканите за медицински от Канада или от Букурещ идват?
Благодаря
Благодаря
Поканата идва от Букурещ.
Букурещ представлява Канада, така че поканите идват от страна на Канада индиректно. "Физически " и фактически се праща от Букурещ.
Букурещ представлява Канада, така че поканите идват от страна на Канада индиректно. "Физически " и фактически се праща от Букурещ.
The only time you should ever look back, is to see how far you've come.
благодаряEllie M. написа:Поканата идва от Букурещ.
да знам по кое време на деня да си проверявам пощата
-
Моята покана за медицински дойде от имейл "Client-update-mise-a-jour@cic.gc.ca", който според мен е канадски, защото румънският е "BUCSTIMMIGRATION@international.gc.ca".
Мерси за информацията, така или иначе ще чакаме, пък когато дойдат....на фона на чакането до сега, просто още малкоuncontrollable написа:Моята покана за медицински дойде от имейл "Client-update-mise-a-jour@cic.gc.ca", който според мен е канадски, защото румънският е "BUCSTIMMIGRATION@international.gc.ca".
Привет на всички в темичката,
Имам следното питане- има ли някой между вас, който да е направил рентген във Вита и резултата да е бил кофти ?
На мой близък, резултата не е добър....съмняват се за нещо. Казаха, че ще пуснат резултата така към Букурещ, а пък докторите от там ще решават дали да се правят допълнителни изследвания. Някой да е минавал през подобни перипети?
Може и на лични.
Благодаря предварително.
Имам следното питане- има ли някой между вас, който да е направил рентген във Вита и резултата да е бил кофти ?
На мой близък, резултата не е добър....съмняват се за нещо. Казаха, че ще пуснат резултата така към Букурещ, а пък докторите от там ще решават дали да се правят допълнителни изследвания. Някой да е минавал през подобни перипети?
Може и на лични.
Благодаря предварително.
Благодаря на всички, които отговориха на личниEllie M. написа:Привет на всички в темичката,
Може и на лични.
Благодаря предварително.
Задължена съм ви
Желая успех на всички !!!