Защо не паднат визите на ЕС за Канада и САЩ?
-
- Обратна връзка:
Re: Защо не паднат визите на ЕС за Канада и САЩ?
Значи ЕС и в частност Шенгенското пространство нямат визи за тука. БГ, когато и ако евентуално се присъедини към Шенген, вероятно ще отпадне изискването за виза, но на тоя етап туристическа и до 3(три) месеца. Това обаче за Канада, за САЩ ще има да се почака...Единствено засега е отпаднало изискването за визи(пак с цел туризъм до 3 месеца) за Нова Зеландия.
DCS- Виена - 12.10.2009 г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
ПОЛЕТ-София-Мюнхен–Монреал-25.03.2012г.
Аз доколкото знам, Канада и САЩ нямат договорки с ЕС или със страните от Шенгенското пространство като цяло, а договарят визовия режим с всяка поотделно. Така че, може да сме в Шенген и пак да си имаме визи за тук и САЩ (справка Чехия). И най-вероятно ще е точно така. Причините са много и все обективни.
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Ти сам си отговорил на въпроса си..Ot4aqn написа: Да, ама ние нямаме време да го чакаме. Аз искам да се махна от тоя континент, не само от България. Живял съм в една друга западноевропейска държава и отношението на хората беше нечовешко.
За добро или лошо просто няма начин вратите да се "отворят" напълно... Ще стане резил..
Трябва да има някаква "цедка" дори и да е с широки дупки и да не е перфектна.
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for & ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Чакай да питам как си комуникираше с швейцарците в Швейцария,орално или ала мейн,че така те дискриминираха.Един вид ес ке ту пю парле антипю о франсе или им се обесняваше като мучиш на родния им език с изразителни движения с глава,крака и ръце в опит да те разберат кво искаш да им кажеш.Ot4aqn написа:Защо няма такова споразумение, след като ЕС е голяма икономическа и политическа общност?
- mortigur
- Обратна връзка:
Ми ето нещо върху което да поработиш вместо да питаш във форума странни въпроси. Спомни си за навалицата от цигани на канадската граница, когато паднаха подобни ограничения с Чехия. Предполагам че ще направиш връзката.Ot4aqn написа:Защо няма такова споразумение, след като ЕС е голяма икономическа и политическа общност?
Taxation is theft.
- roumensp
Ето защо няма да отпаднат скоро:
"Сън": Алчни българи на "социален туризъм" в Англия
Ето и оригинала: http://bit.ly/RPjQug"
Не е това причинатаroumensp написа:Ето защо няма да отпаднат скоро:
- roumensp
А коя е причината? Случайно да знаеш защо Канада отново въведе визи за Чехия, след като един път ги беше отменила?
Според теб защо не ни огрява, след като наште не пропускат да си направят устата:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/09/ ... riia_shte/"
Според теб защо не ни огрява, след като наште не пропускат да си направят устата:
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/09/ ... riia_shte/"
Плевнелиев изтъкна положените усилия по време на мандата на посланик Уорлик за улесняване и разширяване на преките контакти между гражданите на двете държави. Държавният глава изрази надежда, че България скоро ще се присъедини към програмата за безвизови пътувания на САЩ, в резултат на което, ще отпадне необходимостта от виза за българските граждани.
Защото си запълниха бройката черноработници, има цели полски градчета вече в Англия. Просто нямат нужда от повече. А пък Канада, рефюджита, нали знаеш как е. И тук е пълно вече, то за канадците няма работа...roumensp написа:А коя е причината? Случайно да знаеш защо Канада отново въведе визи за Чехия, след като един път ги беше отменила?
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/09/ ... riia_shte/"Плевнелиев изтъкна положените усилия по време на мандата на посланик Уорлик за улесняване и разширяване на преките контакти между гражданите на двете държави. Държавният глава изрази надежда, че България скоро ще се присъедини към програмата за безвизови пътувания на САЩ, в резултат на което, ще отпадне необходимостта от виза за българските граждани.
Аз чесно казано не разбирам къде е проблема във визите ? Все едно те са за ТУРИЗЪМ и като такива имат сума ти ограничения: време, работа, пари и т.н. Ако ги няма тези ограничения няма да станат по-малко, а даже ще се увеличат. Който иска да ходи на туризъм ще го направи и с виза и без. Който иска да е нелегален е друг въпрос и визуте са точно за това - виж примера с чешките цигани. Какво има още да му обсъждаме ? В крайна сметка Канада и САЩ не са единственото място за туризъм. Ако не получиш виза за някоя от тях, отиваш на екскурзия другаде.
Какво общо имат нашите цигани с полските работници
Какво общо имат нашите цигани с полските работници
- roumensp
Не им се харчат пари за депортиране. Визите са сито, предварително преценяват какъв е шанса даден човек да "забрави" да се върне или да иска refugee статус.pumpy написа:Аз чесно казано не разбирам къде е проблема във визите ? Все едно те са за ТУРИЗЪМ и като такива имат сума ти ограничения: време, работа, пари и т.н. Ако ги няма тези ограничения няма да станат по-малко, а даже ще се увеличат.
Имат. Търсят си повод да ни държат настрана, и не само нас. Много добре знаят че хиляди българи ще се изсипят да работят в Англия, ама няма кой да ги пусне.pumpy написа: Какво общо имат нашите цигани с полските работници
Западно-европейците не могат да разберат голямата разлика между български гражданин и българин. Въпросните цигани бягат понеже в България няма какво да правят, нека не се лъжем. Е, могат да крадат, това мисля не е тайна, но едва ли всички го правят за спорта. Та мисълта ми е, че е хубаво или поне интересно ЕС да се убеди от първа ръка що е то циганин и защо не се интегрира той/тя в обществото. Нека се поизнесат натам, да видим как напреднали нации като Франция, Германия и Англия ще ги интегрират. Не за друго, ами защото те твърдят, че нашите цигани били подобни на испанските, пък те видиш ли се интегрирали. Интересно кой ги е интегрирал? Франко може би (тук не съм запознат и спекулирам)?
Аз съм ЗА да ходят и да се социализират с европейците.
Танграта рече и отсече: Един влог за 1% лихва вади повече дивиденти от префърцунените им инвестиции.
И каква е разликата, че аз като канадски и български гражданин също не я разбирам?grozdan написа:Западно-европейците не могат да разберат голямата разлика между български гражданин и българин. Въпросните цигани бягат понеже в България няма какво да правят, нека не се лъжем. Е, могат да крадат, това мисля не е тайна, но едва ли всички го правят за спорта. Та мисълта ми е, че е хубаво или поне интересно ЕС да се убеди от първа ръка що е то циганин и защо не се интегрира той/тя в обществото. Нека се поизнесат натам, да видим как напреднали нации като Франция, Германия и Англия ще ги интегрират. Не за друго, ами защото те твърдят, че нашите цигани били подобни на испанските, пък те видиш ли се интегрирали. Интересно кой ги е интегрирал? Франко може би (тук не съм запознат и спекулирам)?
Няма какво да се лъжем - мнозинството българи бягат понеже в България няма какво да правят. Е могат да крадат и това не е тайна, но едва ли го правят за спорта. Могат да бачакат за 500 лева на месец, но и това не им е гарантирано и оцеляването им с такова заплащане е съмнително.
И определено не съм за това българите и които и да било да идват в Канада и да се "социализират" на социал или като кандидати за бежанци.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
IFF написа:Имат. Търсят си повод да ни държат настрана, и не само нас. Много добре знаят че хиляди българи ще се изсипят да работят в Англия, ама няма кой да ги пусне.pumpy написа: Какво общо имат нашите цигани с полските работници
То които иска и сега се исипва дето си иска в ЕУ....от Август нали Ирландия махна ограниченията ...направо взеха да се изсипват БГ_ри там .... UK догодина щът не щът ще разкарат ограниченията .....то които е искал да се махне се е махнал и сега има 100 вратички да копаш там .