Лично аз също съм от Бургас. Моите документи ги изпратих препоръчано с обратна разписка от пощата. Изпратих ги на 26.06.04г.
Поличих обратната разписка на 05.07.04. В нея пишеше че документите са приети на 30.06.04г. Всичко ми костваше 9 лв. и стотинки, сложи ги 10 лв. Има значение теглото. Аз кандидатствам сьс съпругата. Ако сте многочленно семейство ще имате повече документи. Документите Ви ще тежат малко повече и съответно ще платите малко повече не знам. Е, това е от мен. Не знам дали имаш идея да учиш френски. ЗАщото със съпругата се записахме в "Дружество знание за всички" и "Икар" но няма набрани кандидати така че търсим хора от Бургас.
Късмет и Успех.[/b]
Moge li nqkoi da mi otgovori
- ndimitrov73
Dimitrov, ти си умен колкото на агнето майка му и много се съмнявам, че знаеш как се прави това.Dimitrov написа:Blagodarq na vsi4ki a na toq kaval botzo i oniq sabiqn moga da im go podam v ustata
Ако не искаш да ставаш за смях не е лошо и малко да помислиш преди да пишеш за да не се превърнеш в изграден тъпанар като Боцо :idea:
-
Tук играта загрубява много. Хора не се правете на много велики зад преградата на на интернет.botzovtori написа:Dimitrov, ти си умен колкото на агнето майка му и много се съмнявам, че знаеш как се прави това.Dimitrov написа:Blagodarq na vsi4ki a na toq kaval botzo i oniq sabiqn moga da im go podam v ustata
Ако не искаш да ставаш за смях не е лошо и малко да помислиш преди да пишеш за да не се превърнеш в изграден тъпанар като Боцо :idea:
Dimitrov, sabian е много прав и въпреки жегата няма да ти се отрази зле и малко мисловна дейност. Ти в България се оправяш трудно, а като отидеш в Канада как ще я караш? :idea:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
This Account Has Been Suspended
-
- Обратна връзка:
Tuk hiperaktivnosta na mislovnata deinost opredeleno ja prevarna v demonstrativna grubost...
A za kurierskite uslugi...
Dadoha ti adresa na "Speedy" v Bourgas i ako trjabva da si izberesh kurier az ti gi preporachvam bez rezervi.
Horta sa mnogo ekspeditivni sreshtu sumata ot 12 Euro v ednata posoka...
Rabotjat s Canadskoto posolstvo ot dosta vreme i znajat tochno kakvo pravjat...
Haide stiga si se chudil i kanalizirai mislovnata si deinost v neshto po polzotvorno!
A za kurierskite uslugi...
Dadoha ti adresa na "Speedy" v Bourgas i ako trjabva da si izberesh kurier az ti gi preporachvam bez rezervi.
Horta sa mnogo ekspeditivni sreshtu sumata ot 12 Euro v ednata posoka...
Rabotjat s Canadskoto posolstvo ot dosta vreme i znajat tochno kakvo pravjat...
Haide stiga si se chudil i kanalizirai mislovnata si deinost v neshto po polzotvorno!
Botzo, за твое сведение аз се появих запленен от твоята простотия ... не съм крадец на никове и ако беше малко досетлив щеше да спреш да пишеш простотии във форума :idea:Botzo написа:Димитров, не се 4уди на простотията тя по хората ходи. Само да ти кажа 4е този вторият не съм аз. Той е плагиат на никове. А за простотията му ...... явно ве4е си я уценил.Dimitrov написа:Blagodarq na vsi4ki a na toq kaval botzo i oniq sabiqn moga da im go podam v ustata