търся работа в Канада в българско семейство като детегледач

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: търся работа в Канада в българско семейство като детегле

Мнение от ablood »

pep написа:Моля напишете ми точно как е страницата, в която да си пусна обявата за работа.
Ще се опитам да ти го кажа по начин, който да не прозвучи като заяждане, но ти си точно този тип кандидат емигранти, които са мишена на измамници "осигуряващи" работа в чужбина.
Ако някой "доброжелател" ти изпрати линк, или телефон към такава агенция си отваряй очите на 4! Поискат ли ти хилядарка-две предватително за "документи, такси и подобни", убеждавайки те каква уникална делавера изпускаш...
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
smt

Мнение от smt »

В търсачката набираш 'Nanny' и ти ще ти излязат много сайтове за целта.
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
pep

Мнение от pep »

Благодаря много за предупреждеднието, ще се опитам да намеря точната страница. Радвам се, че има такива като вас,които биха помогнали на начинаещи като мен и то съвсем безрезервно и добронамерено. :handshake: :*:
bp_de

Мнение от bp_de »

Моита препоръка е :
Намери си някои посредник ,в Канада естествено.Малко е нож с 2 остриета но ако намериш някои свестен ония са много в час как да те продадат, те ще вземат комисиона от семеиството , не от тебе – по това ще познаеш че е истински посредник.
Иначе като гледам не си в час с езика и на 99% предполагам че не си и в час как да се презентираш на канадския пазар на нанита и съответно ти препоръчвам по горното.
Публикувай отговор