Канадски безумици # 3

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
maria29
Мнения: 676
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2003 6:46 pm

Мнение от maria29 »

Katy написа:Maria 29,
kak se miiat stenite na banite?
No ne se razliva voda, koeto e purvobiten nachin.
Tuka imat bani mnogo vreme predi v Bulgaria da ima kakto sega.
Kate
Ne znaia dali si zabeliazala no stenite na banite sa vertikalni, t.e. razlivaneto na voda ne moje da bade izbegnato...Osven ako zakona za zemnoto pritegliane ne e v sila v Kanada. :wink:
"If you don't know jewelry, know the jeweller." (Warren E. Buffett)
LaRue
Мнения: 2647
Регистриран на: Сря Мар 03, 2004 2:13 pm
Местоположение: Карлуково, избягал от Психиатричната Клиника

Мнение от LaRue »

Katy, осъзнай се :idea: , не е възможно всички да са аборигени и само ти да си аристократка. Скоро в друга тема имаше една твоя сънародничка, която от напъване се поизцапа .... :oops:
Госпожо, преди да виснете във форума изключихте ли печката???
This Account Has Been Suspended
Изображение
Joy
Мнения: 4013
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 11:30 pm

Мнение от Joy »

Dimitar Kolev написа:A-a-a Joy,
iavno u4ebnicite po farmakologia na med.sestrite v Quebec i tezi na lekarite v Bg se razli4avat-6toto v u4ebnicite po farmakologia v Bg kakto na pharmacevtite taka i na lekarite pi6e,4e sa razli4ni raboti :lol: :lol: :lol:
na men kato na prost potrebitel po mi be6e interesno kak barbituratite otkrivatelia im gi krustil na Barbara-jena mu li da6teria mu li ne pomnia.
A benzodiazipinite(otkriti dosta po-kusno) obrazuvali krasivi kristali ta zatova slu4aino bili otkriti :lol: :lol: :lol:
Abe karai na centralni holinolitici,za da poseti6 edin drug sviat :lol: :lol: :lol:
Мите, бензодиазепините просто са подгрупа на барбитуратите и специално Валиума го пишат много често в списъците на барбитуратите като лек транквилизатор. :wink:
Katy
Мнения: 70
Регистриран на: Пон Юли 28, 2003 10:57 pm
Местоположение: Montreal

Мнение от Katy »

Sascho 71,
kolkoto i chudno da ti e, as ne znam kakvo e box, osven che znachi kutia.
No za kuhnenski box, ne znam kakvo e.No chte pitam Bulgarite okolo
mene pri purva vuzmojnost.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004
Мнения: 4882
Регистриран на: Пон Авг 18, 2003 8:28 am
Местоположение: отнороТ

Мнение от sasho71 »

АМИ КАТИ,
ТОчНО ТАКА-ТИ ГО КАЗА-КУТИЯ!!!! ТУК КУХНИТЕ СА КАТО КУТИЯ ДЕТО ДВАМА чОВЕКА НЕ МОГАТ ДА СЕ ОБЪРНАТ. щЕ ТРЯБВА ДА ВИДИш КАКВО Е ИСТИНСКИ УДОБНА КУХНЯ АМА щЕ ТРЯБВА ДА ИДЕш В ТВОЯТА МИЛА РОДИНА БЪЛГАРИЯ, АМА ТИ НЕ щЕЕЕЕш :wink:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
survivor
Мнения: 2848
Регистриран на: Чет Окт 09, 2003 10:08 pm
Местоположение: Монреал

Мнение от survivor »

Кухни както тук, така и в България съм виждала с най-различни размери, като в Америка много по-често /поне в по-качествените жилища/ се среща моделът кухнята да е свързана със столова, която пък преминава във всекидневна, и съответно размерът на кухнята или бокса не е от значение, защото там не се храниш. Между другото намирам това за много по-удобно.
За стените на банята - ами българинът просто си е приел, че стена и под в банята се чистят само с течаща вода. Малко както със стената на която задължително трябваше да има гвоздей.

Тази тема е станала абсолютна помия. Само заяждания и издребняване, пълен отврат.
Joy
Мнения: 4013
Регистриран на: Съб Юли 26, 2003 11:30 pm

Мнение от Joy »

Присъединявам се към survivor!

Оставете момичето на мира!Нали и нашите деца ще станат същите. :roll:
(Пу-пу да не е мойто! :oops: )

Някои хора май си мислят,че всички кухни в Канада са като техните в малките им апартаментчета...Кухните,които съм виждала тук,определено са много над тези,които съм виждала в България.
Кухня-бокс е най-модерното решение в момента в София-всеки дава мило и драго да бутне някоя стена в апартамента си.
Сифоните в баните са абсолютно ненужни.Изобщо не схващам логиката на недоволните от липсата им.
Глупави табели и обяви,упътвания за начин на употреба на елементарни продукти съм срещала и в България не по-малко,отколкото тук,така че,това едва ли може да е признак за обобщения!

За Кати пък ще кажа,че не във всички болници в България трябва да си носиш чаршафи,превързочни материали и лекарства. За Софийска болница не знам това да се отнася.За Пернишката,обаче съм го чувала...
Кати,извини ме,но родителите ти са за бой! Ако те поради...хайде няма да казвам какво,са те лишили от възможност да познаваш историческите си корени,ти ако си умно момиче и сама ще го направиш и повярвай ми,ще бъдеш много,много очарована!
monny
Мнения: 582
Регистриран на: Пон Юли 28, 2003 6:15 am
Местоположение: toronto

Мнение от monny »

Katy
ще ти спомена един исторически факт: когато сме обявили война на Англия, по времето когато твоята фамилия е живяла в България
:shock: Чърчил влязал в английския парламент и казал - господа днес ни обяви война една държава, в която хората, като се срещнат на улицата си казват честита баня
:x
Оттогава бани има във всички български жилища и традицията да се ходи на обществена баня е отживелица. Разбира се бани има и в Канада. Само че българите са успели да открият и домашната пералнта машина, ако знаеш какво е това :o и не е необходимо да си перат мръсните гащи навън
:wink: :lol:
:beer: :beer:
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

He-he,Joy,idvam na tvoito za klasifikaciata-ti ne govori6 suvsem za himi4nata formula,a za deistvieto-suglasen sum vsi4koto leksotan,valium,diazepam,relanium,elenium i ne znam o6te kvi imena im slagat se vodi trankvilanti...az ne znam dali o6te ima idioti deto predpisvat barbiturati,no karai tova mi e dale4 ot specialnostta :lol: :lol:
Sega kato se zamislih se setih za edin mrasen vic za kursantite i kandidat med.sestrite,no po moe vreme ve4e ne be6e aktualen,6toto kursantite hodeha s kandidat lekarki i sestrite ne biaha na dneven red... :lol: :lol: :lol:
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка
Мнения: 2082
Регистриран на: Нед Окт 05, 2003 4:20 am

Мнение от goliama mechka »

sasho71 написа:АМИ КАТИ,
ТОчНО ТАКА-ТИ ГО КАЗА-КУТИЯ!!!! ТУК КУХНИТЕ СА КАТО КУТИЯ ДЕТО ДВАМА чОВЕКА НЕ МОГАТ ДА СЕ ОБЪРНАТ. щЕ ТРЯБВА ДА ВИДИш КАКВО Е ИСТИНСКИ УДОБНА КУХНЯ АМА щЕ ТРЯБВА ДА ИДЕш В ТВОЯТА МИЛА РОДИНА БЪЛГАРИЯ, АМА ТИ НЕ щЕЕЕЕш :wink:
abe Sashe,kayde gi nameri v BG tezi golemi kuhni,ia prati Kateto v edna garsoniera,da i se zavie glavata ot prostor.Kakvo si misli tia,v BG imame takiva jilishta,che....i kato jiveiat po 2-3 semeistva v edna dvustaika- napravo 6 :lol:
Аватар
IRA
Съсел
Мнения: 7532
Регистриран на: Пон Дек 22, 2003 8:53 pm
Местоположение: MONTREAL

Мнение от IRA »

Kateto niama kakvo da ia prashtate v BG ,Tia(Toi) ot tam idva.Moge da razpravia kolkoto si iskrabotia 4e e canadec(canadka) ama ne e ,te ne sa zaedlivi xora tova e xarakterno predimno za nas bulgarite.
Dimitrov
Мнения: 17
Регистриран на: Пон Юни 07, 2004 4:42 am

Мнение от Dimitrov »

Az ti predlagam da se varnesh v Bulgariq kato tolkova mnogo revesh
monny
Мнения: 582
Регистриран на: Пон Юли 28, 2003 6:15 am
Местоположение: toronto

Мнение от monny »

а-а мечка обикновенно в гарсониерите кухнята и стаята не са малки, малко е броят им, :lol: а българите естествено са му намерили цаката - избиват прозореца и местат кухнята на балкона, а останалото става трапезария, че и бар слагат помежду им. Някой стигат и още по-нататък разделят стаята на две, така че май става 3 и ½

браво IRA и аз така мисля :lol:
Кате въпреки това бих те посрещнал с радост в София и бих те запознал с града, освен ако не го познаваш по-добре от мен, особено ареалът около лъвов мост :? – последното е черен хумор не го приемай на сериозно :oops:
май вече много ядем дупето на кати - време е да я оставим на мира :wink:
Заключено