някой питаше как са минали срещите? - час и половина реклама на Квебек и 1 час с много нахалство от наша страна (защото бяха отделили само 0,30час за въпроси) се задаваха въпроси! най-важното е че НЕ са променили условията за френския, както някои тук се опасяваха т.е. господинът обясни, че който е получил писмо след подаването на док-те за 200часа изкарана тапия по френски и след това насрочване дата за интервю означава, че така са преценили за отделния случаяй - не са достигали точки на човека и прочее!!
иначе непрекъснато повтаряше да не си надценяваме френския, защото ставало много лошо като това го установят на интервюто
също интересно каза, че е редно при подаването на док-те да се приложи и разпечатан отговора на програмата за оценяване, когато се евалюираме в интернет - т.е. че имаме положителен такъв!!!
също каза, че идеалният кандидат бил с трудов стаж м/у 0,6 мес. до 5 години, м/у 20 и 35 години и след 40 години се дават 0 точки!?
че мин.заплащане в Квебек било 7,3 САД/час и стигало до 22САД/час- че по закон не може да се работи повече от 40часа/седмица...., че се ползва безплатна карта за здравно осигуряване за цялата Канада, която се издава до 3 мес.след с като пристигнеш там - за мен това беше инфото, което не знаех! но...какато каза и той - всичко го има в интернет...дерзайте!
инфо за срещата в НАТФИЗ на 19.06.
Pismo ili napravo pokana
Ytochnixa li sroka, koito triabva da se chaka? Kato s drugite pisma li e 2-3 meseca ili triabva da izteche sroka ot 1 godina za 200 chasa?
Blagodaria za predpologeniata i otgovorite
Blagodaria za predpologeniata i otgovorite
- avve
- Обратна връзка:
нищо не каза за срокове! защото въпросът ми беше зададен общо - защо са изискали 200часа след подаването на първите док.и защо чак след това ще насрочат дата за интервю!?
едно момиче също пита за нейния случай, но според мен тя не обясни подробно че писмото което е получила я задължава да изкара тия часове по френски и той и отговори да не се притеснява, че не е задължително!поне така аз разбрах - не искам да объркам никой с моята информация!!но факт е че нищо не спомена на презентацията си за квебек за задължително полагане на часове по френски
едно момиче също пита за нейния случай, но според мен тя не обясни подробно че писмото което е получила я задължава да изкара тия часове по френски и той и отговори да не се притеснява, че не е задължително!поне така аз разбрах - не искам да объркам никой с моята информация!!но факт е че нищо не спомена на презентацията си за квебек за задължително полагане на часове по френски