roumensp написа:Не разбирам защо спорите. Доста българи просто не са пригодени за живот извън България и не могат да прогресират в чужбина. Не ща да обсъждам причините, но това е факт. Да спориш с Joy е все едно да се опитваш да обясниш на един талибан ценностите и предимствата на западния свят. Вместо да се палите, направете като мен - пожелайте й успех и приключете с темата.
Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българска?
Re: Някой заменял ли е канадска шофьорска книжка за българск
Павле, явно е, че си досаден, а също така виждам, че държиш да се излагаш и да ставаш смешен, ама защо ме занимаваш мене не разбирам! Имаш късмет, че разполагам с време днес!Павел написа:Не мога да повярвам! Какво става с безгрешната Жени?Жени написа:Joy, всичко е чудесно, което разказваш, но защо не правиш бизнеса, за който говориш тук в Канада? Единственото, за което се сещам е ако имаш евентуално езикова бариера? Или пък Канада толкова много те е огорчила, та не понасяш да стоиш тук повече?!
Joy, всичко което разправяш е чудесно, но защо не направиш бизнеса за който говориш тук - в Канада?
Единственото за което се сещам е, евентуална езикова бариера.
Петърчо от забавачницата
Никога не съм твърдяла, че съм безпогрешна! Напротив, правя грешки и не ми дреме, но са ми досадни досадници като тебе и кримон, на които не им пускат половинките и често им се налага да охлаждат страстите във форумното пространство! Ходи си премери емоционалната температура и си купи учебник по граматика, момче!
Joy, всичко,(тук се слага запетая) което разправяш, (тук се слага запетая) е чудесно, но защо не направиш (не искам да кажа НАправиш, а Правиш) бизнеса, (тук се слага запетая) за който говориш, (тук се слага запетая) тук - (това тире е излишно) в Канада?
Единственото, (туk се слага запетая)за което се сещам, (тук се слага запетая) е, (тук не се слага запетая) евентуална езикова бариера.
Joy, благодаря за отговора!
П.П. Редактирам се, че гледам съм пропуснала още запетаи да поправя на Палю!
Последно промяна от Жени на Чет Сеп 01, 2011 5:10 pm, променено общо 2 пъти.
- Independent
И понеже Джой не можа да отговори по същество, се заяде за правописа (той няма нищо общо с граматиката между другото) на човек, който съвсем нормално зададе нормален въпрос.Жени написа:Павле, явно е, че си досаден, а също така виждам, че държиш да се излагаш и да ставаш смешен, ама защо ме занимаваш мене не разбирам! Имаш късмет, че разполагам с време днес!Павел написа:Не мога да повярвам! Какво става с безгрешната Жени?Жени написа:Joy, всичко е чудесно, което разказваш, но защо не правиш бизнеса, за който говориш тук в Канада? Единственото, за което се сещам е ако имаш евентуално езикова бариера? Или пък Канада толкова много те е огорчила, та не понасяш да стоиш тук повече?!
Joy, всичко което разправяш е чудесно, но защо не направиш бизнеса за който говориш тук - в Канада?
Петърчо от забавачницата
Никога не съм твърдяла, че съм безпогрешна! Напротив, правя грешки и не ми дреме, но са ми досадни досадници като тебе и кримон, на които не им пускат половинките и често им се налага да охлаждат страстите във форумното пространство! Ходи си премери емоционалната температура и си купи учебник по граматика, момче!
Joy, всичко,(тук се слага запетая) което разправяш е чудесно, но защо не направиш (не искам да кажа НАправиш, а Правиш) бизнеса, (тук се слага запетая) за който говориш тук - (това тире е излишно) в Канада?
Единственото, (туk се слага запетая)за което се сещам, (тук се слага запетая) е, (тук не се слага запетая) евентуална езикова бариера.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
http://www.youtube.com/watch?v=sy7lMJrt5BA"Joy написа:Помогнаха ми най-вече руски бизнес-коучинги, някои неща просто ми отвориха очите невероятно.
Действително не голяма ивестиция
Заяде се Павелчо от забавачницата, не Джой ...Independent написа: ... се заяде за правописа (той няма нищо общо с граматиката между другото) на човек, който съвсем нормално зададе нормален въпрос.
Джой вече стяга багажа сигурно.
Циганите - на Сатурн !
Джой успех и от мен.
Аз пък с нетърпение чакам да замина за тази толкова скапана държава Канада
Аз пък с нетърпение чакам да замина за тази толкова скапана държава Канада
Manchester United Football Club
Размяна на местата !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Пумпи
Искам да те поздравя за мненията ти по тази тема
Искам да те поздравя за мненията ти по тази тема
Поздрави и жената която си заминва за БГ,не всеки е дръзнал да пише че се прибира обратно след толкова много години,това е един не лесен ход
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Евала и от мен на Румен за това мнение.
roumensp написа:Не разбирам защо спорите. Доста българи просто не са пригодени за живот извън България и не могат да прогресират в чужбина. Не ща да обсъждам причините, но това е факт. Да спориш с Joy е все едно да се опитваш да обясниш на един талибан ценностите и предимствата на западния свят. Вместо да се палите, направете като мен - пожелайте й успех и приключете с темата.
- Bistra
- Напуснал форума
"Те не ми били руски,Guinness написа:http://www.youtube.com/watch?v=sy7lMJrt5BA"Joy написа:Помогнаха ми най-вече руски бизнес-коучинги, някои неща просто ми отвориха очите невероятно.
Действително не голяма ивестиция
а най-ми били,
мила моя майно льо (това е на кебекарски)
СъвеЦки!"
/Откъс от популярна бизнес песен./
To be continued!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
- ablood
- Обратна връзка:
Ето тук се явяваш като силно различна от мнозинството. За повечето хора са необходими само няколко години да купят собствен имот (обикновенно със заем), или дори да създадат "дом" в жилище под наем. Къщата на родителите е място, където се "прибираме" като гости.Joy написа:... за какво ми е да правя бизнес в чужбина където е отвратително за живот ако мога да го правя в къщи.
От 6 години сме тук и отдавна не възприемаме Канада, като "чужбина". Макар и да не е наша родина, домът ни е тук. Ако за 10 години не си успяла да се почувстваш у дома си, може би наистина ти е време да се пробваш пак там откъдето си избягала. Белким си спомниш защо. Хората имат озключително избирателна памет.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Толкова си зле със запетайките, че няма начин да не си блондинка.Жени написа:Павле, явно е, че си досаден, а също така виждам, че държиш да се излагаш и да ставаш смешен, ама защо ме занимаваш мене не разбирам! Имаш късмет, че разполагам с време днес!Павел написа:Не мога да повярвам! Какво става с безгрешната Жени?Жени написа:Joy, всичко е чудесно, което разказваш, но защо не правиш бизнеса, за който говориш тук в Канада? Единственото, за което се сещам е ако имаш евентуално езикова бариера? Или пък Канада толкова много те е огорчила, та не понасяш да стоиш тук повече?!
Петърчо от забавачницата
Joy, всичко,(тук се слага запетая) което разправяш, (тук се слага запетая) е чудесно, но защо не направиш (не искам да кажа НАправиш, а Правиш) бизнеса, (тук се слага запетая) за който говориш, (тук се слага запетая) тук - (това тире е излишно) в Канада?
П.П. Редактирам се, че гледам съм пропуснала още запетаи да поправя на Палю!
Начинът по който аз съм го написал е много по-елегантен, защото елиминира излишни запетайки, което от своя страна води до опростяване на изречението и изглаждане на изказа. Виж си началото на първото изречение - защо трябва да вмяташ излишно и после да се налага да отделяш със запетаи?
М/у "тук" и "Канада" баш си трябва препинателен знак. Много хора биха сложили запетая, понеже разликата с голямото тире е тънка работа, която не се владее от всеки. Аз слагам тире с чисто графична и идеографска функция за изразяване идеята за местоположение.
Жени, момиче, проявяваш раздразнителност и изпускане на нерви. Употребяваш каруцарски език, несъответстващ на имиджа който така старателно се опитваш да създаваш. Аз си те знам, че си фони-балони, ама защо трябва и други да го знаят?
И btw, по-добре веднъж в месеца крехко агнешко, отколкото дърто овчо всеки ден, нещо с което и мъжът ти би се съгласил и разбира се от теб скрил.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
И btw, по-добре веднъж в месеца крехко агнешко, отколкото дърто овчо всеки ден, нещо с което и мъжът ти би се съгласил и разбира се от теб скрил.
Не разбрах само дали жена ти е крехко агнешко и ти пуска само веднъж в месеца или е дърто овчо, което си принуден да ядеш всеки ден! Което и от двете да е, ти съчувствам, Павеле!
Мъжът ми е напълно съгласен с теб!
Да, блондинка съм! И съм много зле със запетаите!Толкова си зле със запетайките, че няма начин да не си блондинка
А ти най-вероятно си плешив (понеже сме на тема коса)! И всички виждаме, че си отличник на тема запетаи, пунктуация, правопис и най-вече английски език (тема от близкото минало )!
Чудя ти се колко бързо забравяш след като се изложиш. Мълчиш си, мълчиш си малко, па вземеш се осЕреш от глава до пети!
Всеки обича агнешко,ама не всеки може да си го позволи
Стефан Цанев
Стефан Цанев