Първо да уточня, не ги познавам тия от гаража, даже много рядко ходя в гаражи, само в краен случай. В малките гаражи, е честа практика да не се издават много фактури, какво като е Канада, така е и за много други услуги от малките бизнеси, работи се на черно за да съществуват. Примери, с разните разноси на пици, флайерси и т.н. Който иска фактура ще му дадат разбира се, но на много хора фактурата не върши кой знае каква работа, ако все пак искате да сте изрядни отивате в големите гаражи, не само фактура ще ви дадат, но и кафе, но и ще платите по 60-95 $ на час, докато в малките гаражи е 20-25 $.John Smith написа:А аз съм на мнение, че грешката ти е да тръгнеш да се оправдаваш както за фактурите, така и за клавиатурите. За първото - тук е Канада и няма такова положение "така сме свикнали от България". Ако хората искаха да бъдат обслужвани като в България, нямаше да имигрират в Канада. Фактура сте длъжни да издавате, а не само на който си я потърси. Сега на всички е ясно защо при вас може да се плаща само кеш, дори на тези, които никога не са чували за гаража. Звучиш точно като някой тарикат на дребно, с бизнес на черно, който слага части от където дойдат най-евтино без документ, с гаранция каквато си измисли в момента на плащането. За второто - проблемът не е в клавиатурата. Успех с гаражния бизнес!garage bulforce написа:Скъпи ми John Smith, аз съм на мнение че понякога е по-важно да се вслушаш във това което ти се казва,а не да се заяждаш за това каква клавиатура използвам
За много от новодошлите не е дребна тарикатщина, не може човек да си купи една пицарка за 600 $, стане нещо с колата и да отиде да се изръси едно 500 $, докато в малък гараж ще му струва 200 $, то ако беше така човека (новодошъл) щеше да си купи нова кола, та за всеки влак си има пътници както се казва.