обновяване на позиции
обновяване на позиции
Някой знае през колко време се пускат нови квоти за работните позиции,четох някъде че се резетват на 2 години,знам че сега на 26 юни ще пускат нови,а следващото обновяване кога ще е,мисля че няма да мога да събера док. толкова бързо.
Re: обновяване на позиции
Сайта, който ти пратих с квотите ти показва колко човека са кандидатствали за всяка отделна професия. Като наберат необходимата бройка за дадена професия спират да приемат молби за нея, в такъв случай чакаш до следващата година. Събирай си документите и следи бройките, недей да чакаш според мен.
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
Това ще се опитам да направя,Йелтс има на 9 юли и утре изтича срока за записване въпроса е за 1 месец дали ще мога да е подготвя.А квотите на 2 години ли с еобновяват ако тези са заети а аз още несъм готов как смяташ
Защо на 2 години, как го измисли това?! Всяка година се обновяват. Провери добре задълженията които се изискват към дадената длъжност, това е много важен момент! Всичко трябва да е достоверно за да няма фалове!Vallkiria написа:Това ще се опитам да направя,Йелтс има на 9 юли и утре изтича срока за записване въпроса е за 1 месец дали ще мога да е подготвя.А квотите на 2 години ли с еобновяват ако тези са заети а аз още несъм готов как смяташ
Федерална процедура-продължителност 18 месеца!
Хм... погледнах сайта със професиите и съответно заетите бройки от тях и ми се струва нереално малко 12-13 хиляди апликации да са подадени до този момент общо, като се има предвид, че това са кандидатите от целия свят.
Manchester United Football Club
- mortigur
- Обратна връзка:
И защо ти се струва нереално?mufc написа:Хм... погледнах сайта със професиите и съответно заетите бройки от тях и ми се струва нереално малко 12-13 хиляди апликации да са подадени до този момент общо, като се има предвид, че това са кандидатите от целия свят.
Taxation is theft.
Ако са наистина толкова малко подалите докс, това означава, че света е станал едно по-добро място за живеене. Което може само да ме радваmortigur написа:И защо ти се струва нереално?mufc написа:Хм... погледнах сайта със професиите и съответно заетите бройки от тях и ми се струва нереално малко 12-13 хиляди апликации да са подадени до този момент общо, като се има предвид, че това са кандидатите от целия свят.
Manchester United Football Club