Съдът узакони грабежите на Доган!
-
Re: Съдът узакони грабежите на Доган!
Нищо ново под полумесеца,след умозаключенията на аблъда,че е ненужно да говори с децата си на български,че Ботев бил терорист...тези метани пред гения на сопола си идват съвсем в реда на нещата!
- ablood
- Обратна връзка:
Значи, ако един кърджалийски турчин отвлече със сила австрийски самолет (ака Радецки) и нахлуе на българска територия с 300 турци с калашници той ще бъде чист герой?Странджата написа:...Ботев бил терорист...
Аз си мисля, че безпристрастните коментатори единодушно биха използвали съвсем различен термин.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
-
-
Aбре аблъде,неразумний и юроде,ти грък ли си?
Абе умнико,Ботев е използвал кораба за транспорт,а пък терористите използват самолетите като директен полет към мюсолманския рай с харемите му и др.привлегии.ablood написа:Значи, ако един кърджалийски турчин отвлече със сила австрийски самолет (ака Радецки) и нахлуе на българска територия с 300 турци с калашници той ще бъде чист герой?Странджата написа:...Ботев бил терорист...
Аз си мисля, че безпристрастните коментатори единодушно биха използвали съвсем различен термин.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Абе що го занимавате Аблъд с глупости и измислени герои сега?
Човекът има грижата да прецака системата та да продължи престоят на майка си в Канада.
Сигурно защото се е заел и нея да научи да си общува с внуците и децата си само на френски или английски.
Така постепенно ще изтрие всичко българско от живота си.
Може би и новите имена са избрани вече.
И прекръстването сигурно не е далеч.
Аблъд, сигурно нещо апокрифно си чел за Ботев.
Я разкажи какви са му били исканията при терористичният акт за отвличането на кораба?
Колко кила злато е поискал?
Или пък друго нещо?
Човекът има грижата да прецака системата та да продължи престоят на майка си в Канада.
Сигурно защото се е заел и нея да научи да си общува с внуците и децата си само на френски или английски.
Така постепенно ще изтрие всичко българско от живота си.
Може би и новите имена са избрани вече.
И прекръстването сигурно не е далеч.
Аблъд, сигурно нещо апокрифно си чел за Ботев.
Я разкажи какви са му били исканията при терористичният акт за отвличането на кораба?
Колко кила злато е поискал?
Или пък друго нещо?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
- ablood
- Обратна връзка:
За тези които не виждат нищичко освен героизъм в действията на Ботев препоръчвам уникалната комедия.
Гледна точка на няколко малоумници, решили, че целта на живота им е да станат атентатори самоубийци:
http://www.youtube.com/watch?v=yszKc4m- ... r_embedded
Разбира се от българска гледна точка тези са олигофрени, Докато ботев е абсолютен супергерой.
Гледна точка на няколко малоумници, решили, че целта на живота им е да станат атентатори самоубийци:
http://www.youtube.com/watch?v=yszKc4m- ... r_embedded
Разбира се от българска гледна точка тези са олигофрени, Докато ботев е абсолютен супергерой.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Aгрупата съвсем си се чалнал. Това което даваш като пример е терористичен акт. Ако на всяко освободително движение казваше някой като теб терористичен акт, не знам каква каша щеше да стане. Ботев терорист хиххих... Левски най вероятно е агент на КГБ, а Георги Бенковски им е свръзката. А да не забравим и Захари Стоянов, дописника.
- MrGeek
- Путлер Капут
Пич, вземи се гръмни най-добре. Така ще си спестиш мъките, вервай ми. Това обаче няма да е терористичен акт, освен ако в процеса не отнесеш и половината махала в Лавал. Тогава вече със сигурност ще те обвинят в тероризъм.ablood написа:За тези които не виждат нищичко освен героизъм в действията на Ботев препоръчвам уникалната комедия.
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani
Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули
__ Powered by мухЪтЪ.
Ако вземеш на небето и жена си,може да те обявят и за герой,то това си се явява един вид освобождение.MrGeek написа:Пич, вземи се гръмни най-добре. Така ще си спестиш мъките, вервай ми. Това обаче няма да е терористичен акт, освен ако в процеса не отнесеш и половината махала в Лавал. Тогава вече със сигурност ще те обвинят в тероризъм.ablood написа:За тези които не виждат нищичко освен героизъм в действията на Ботев препоръчвам уникалната комедия.
- ablood
- Обратна връзка:
Някой някъде да е видял да пиша, че за мен Ботев е "терорист"? Глупости!
Когато член на ИРА, арабин, или чеченец отвлече превозно средство, заплашвайки с оръжие и нахлуе в окупирана територия с група самоуки бойци, тогава той е "терорист".
Ботев обаче е бъл българин, поет и герой, поради което този грозен термин не му приляга.
Осама също е герой за свойте хора. При това не само с намерения а с осъществени цели - целия свят вече ги знае и уважава.
Когато член на ИРА, арабин, или чеченец отвлече превозно средство, заплашвайки с оръжие и нахлуе в окупирана територия с група самоуки бойци, тогава той е "терорист".
Ботев обаче е бъл българин, поет и герой, поради което този грозен термин не му приляга.
Осама също е герой за свойте хора. При това не само с намерения а с осъществени цели - целия свят вече ги знае и уважава.
Темата беше за доган а ние се отплеснахме да се занимаваме с болния мозък на някой си чийто хамстер не водел пълноценен живот. Той наистина има нужда да му се обърне внимание ама от специалист. Има ли психиатри тук във форума?
Аве гений, Ботев е бил терорист от гледната точка на тогавашната държава (Османската империя). От всяка друга гледна точка е герой. "Бащите" на американската революция също са били терористи от гледна точка на тогавашната Британска имерия. Да си чул някой (освен пълен малоумник) да нарича Джордж Вашингтон - терорист?ablood написа:За тези които не виждат нищичко освен героизъм в действията на Ботев препоръчвам уникалната комедия.
Гледна точка на няколко малоумници, решили, че целта на живота им е да станат атентатори самоубийци
Има време,за Обама се пишат и говорят разни нещица Митьо
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Дефиниция за тероризъм, въпреки че няма общо приета:
- the calculated use of violence (or the threat of violence) against civilians in order to attain goals that are political or religious or ideological in nature; this is done through intimidation or coercion or instilling fear.
Това предполага, Ботев да е нападал мирното население, за което поне аз не знам да има такива факти. Точно обратното, биел се е срещу организирана турска войска.... Въпреки, че в периода когато са действали Ботев и Левски организацията на турската армия да е била вече на лошо ниво, това си е армия....
- the calculated use of violence (or the threat of violence) against civilians in order to attain goals that are political or religious or ideological in nature; this is done through intimidation or coercion or instilling fear.
Това предполага, Ботев да е нападал мирното население, за което поне аз не знам да има такива факти. Точно обратното, биел се е срещу организирана турска войска.... Въпреки, че в периода когато са действали Ботев и Левски организацията на турската армия да е била вече на лошо ниво, това си е армия....