Повторно подаване на документи
Повторно подаване на документи
Здравейте на всички, знам, че има писано относно повторно подаване на документи, но така и не намерих подобен случай като моя. Аз съм подавал преди три години от САЩ за Квебек и тогава ми казаха да науча френски и пак да си подам документите, но аз така и го направих защото се прибрах в България за да се оженя . Та мисълта ми е дали да споменавам, че съм подавал документи от САЩ или не? И ако да, има ли проблем ако не им представя договорите за работа от САЩ, защото те са за сезонна работа? Ако някой има информация ще съм му благодарен да я сподели.
Няма начин да няма начин!
- hadministratora
- Хабсурден
Re: Повторно подаване на документи
В документите рано или късно ще стигнеш до формуляра (не помня кой номер беше), в който има въпрос дали си кандидатствал друг път. По принцип не е желателно да лъжеш имиграционните.taceto написа:...Та мисълта ми е дали да споменавам, че съм подавал документи от САЩ или не?...
Няма значение, че са за сезонна работа - ако си бил за 6 месеца или повече, ще трябва да споменеш, че и свидетелство за съдимост ще трябва да представиш.taceto написа:...има ли проблем ако не им представя договорите за работа от САЩ, защото те са за сезонна работа?...
Re: Повторно подаване на документи
Абсолютно сам сагласен не крий нищо ,но си изработи стратегия която можеш да защитиш.hadministratora написа:В документите рано или късно ще стигнеш до формуляра (не помня кой номер беше), в който има въпрос дали си кандидатствал друг път. По принцип не е желателно да лъжеш имиграционните.taceto написа:...Та мисълта ми е дали да споменавам, че съм подавал документи от САЩ или не?...
Няма значение, че са за сезонна работа - ако си бил за 6 месеца или повече, ще трябва да споменеш, че и свидетелство за съдимост ще трябва да представиш.taceto написа:...има ли проблем ако не им представя договорите за работа от САЩ, защото те са за сезонна работа?...
Успех